Problem med datorn... blä!

Guuuud, vad jag önskar att jag hade en ny dator! (nån som vill skänka mig en laptop?)
Skulle ju ha laddat upp bilderna från cirkeln, men datorn bråkar med mig, och jag har inget vidare tålamod! Jag går hellre iväg än bråkar för länge! Bilderna kommer samlade istället, för i morgon har vi ny träff! I morgon har vi ett tema, som jag själv har bestämt men som jag inte kommer ihåg.... lite vilsen!! Men det blir bra när vi är på plats, för jag har fusklappar liggande där borta =)

Helgen har varit bra, igår var jag, H, C och M på barnmässan och det var trevligt, men f-n vad mycket folk! Självklart ville ju våra små guldkorn ha mat nästan direkt, så det var bara att klämma in sig i barnbaren och värma gratis-mat (det smakar bättre med gratis...) Sen fick vi mammor i oss en varsin smörgås och kaffe, sen vässade vi armbågarna och begav oss ut i vimlet! Ganska bra mässa, men lite för lite gratis-prylar! Jag tycker att det är ganska kul att få gratis-grejer, nån som säger emot??

Planerade hela tiden för att jag skulle byta blöja på H efter maten, men då kom det så mycket annat i vägen och "vips" så hade han somnat. Lugnt, tänkte jag, jag byter när han vaknar! Efter nästan 1,5 timme vaknar han och får lite mellanmål, sen bar det av till "blöjstationen" (gratis blöja). När jag lyfter upp älsklingen DROPPAR det kiss av honom, vilken usel mamma man känner sig som då... ALLT var blött; vagnen, byxorna, bodyn (tror att strumporna var lite blöta oxå) Hmmm, syrran; har du ett par extrabyxor med? Neeeej, säger hon, okej säger jag... (skamsen) Frågar Libero-tanten om jag kan få ett skydd till skötbädden för att lägga i vagnen eftersom det nästan droppade av sitsen, det fick jag, men inga byxor så långt jag såg. (en för liten body hade jag faktiskt med) Det slutade med att jag fick köpa ett par byxor, det blev ett par lila med bruna elefanter på. De var jätte-tajta och H såg ut som en liten flicka, men han såg glad ut! =) Bättre det än halvnaken till bilen, som stod 500 meter bort!

Nu har jag skrivit av mig lite, ha det gott alla där ute!// Kram Susanne

H läser Oriflame-katalogen =)


Kommentarer
Postat av: Jolin

Men Susanne....;-)
Själv tyckte jag det var riktigt rymligt igår o en bra mässa!
Gick med bara Holly o utan vagn iof.
Fick en hel platta med fruktdryck när vi gick ut dessutom, inte fel! Nu har vi festis för ett tag framöver, haha!!
Ropade även lite på auktionen, men "vann" inget.
Kolla in i min blogg o skriv en kommentar vetja!
Ses ikväll...det här blev ju en hel roman ju....

2008-03-10 @ 16:31:48
URL: http://www.jsdesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0