1 down - 4 to go

1 vecka är snart avklarad och jag har "bara" 4 veckors ledighet kvar =)

Vi har ju våra projekt här hemma, och nu börjar vi beta av dom! Röjsågen har gått varm, så nu är det 1,5 meter höga ogräset ett minne blott, jag trodde inte vi hade så bred tomt, men nu syns den ju!
På framsidan har vi inte vetat vad vi ska göra vid vår stenrabatt, men nu har vi fyllt den med drygt 2 (!) ton dekorationssten, valet föll på kalksten till slut, och det blev jättefint efter en hel del slit! Men det såg lite tomt ut, så nu har vi planterat en hängsälg (inte hängd älg) + att vi köpt 3 buxbom och 3 andra barrväxter som vi ska plantera i nån fin form =) Det blir jättefint, men oj vad svårt det är att planera hur man vill ha det! Bilder kommer när allt sitter i jorden.

Häromdagen vaknade vi och tyckte att vi skulle hitta på nåt, så vi packade bilen och drog till Eskilstuna och Parken Zoo, över dagen. Parken zoo var inte en sån där wow-upplevelse för mig, jag har varit på bättre djurparker! Men vi hade en trevlig familjedag (förutom alla möjliga konstiga bajs-lukter).

Igår åkte vi till Hammarö sydspets och fyr. Trots att jag har bott i Karlstad med omnejd hela mitt liv, så har jag aldrig varit där! Det var jättefint och en underbar utsikt, vädret var helt perfekt med solsken och en lagom vind. H tyckte det var kul att springa omkring bland stenarna/klipporna, och han tyckte det var spännande att gå genom "troll-skogen" =)
Efter detta åkte vi till stan och hoppade på båtbussen, där vi blev kvar i över 2 timmar, fint att se stan från vattnet och man ser mycket som man aldrig gör från bilen =)
På kvällen blev det god, grillad mat och dryck med vänner, och en sen natt för våra barn (som tur är sover vårt barn länge "dagen efter").

Idag har vi firat A som fyllde år häromdagen. Idag har vi för övrigt haft en riktig semester-dag med hela kostcirkeln fylld... Frukost= ingenting Lunch= Burger King Mellanmål= Födelsedagsfika Kvällsmat= Pizza. Fy fasen vad hemsk man känner sig efter en sån dag... I morgon känner jag för att springa 48 mil för att bli av med det, men "tyvärr" börjar jag få ont i ryggen igen, så jag slipper nog det! =)

På tisdag tar jag och sonen båten från Strömstad till Sandefjord i Norge, där ska vi möta upp mor och far, och campa med dom i några dagar, det ska bli kul!

Nu ska jag fylla på med lite god dryck och bara njuta av kvällen!

// Ha det gott!
Kram Susanne

Båtbussbrygga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0