GOTT NYTT ÅR!

Hoppas att er jul har varit mysig och härlig!?
Vår jul har varit perfekt, ganska lugn och en massa god mat och fina julklappar  =)
På självaste julafton bestämde oss våran lille kille att ta sina 5 första steg, mitt framför ögonen på mamma och pappa, H traskade på medan jag grät.... hi hi hi
Det blev inga fler steg just den dagen, men igår tog han en massa stapplande steg framför morfar, vad stor lill-killen blev direkt...
Igår passade jag även på att nästan bli av med toppen av pekfingret =0 Slant med en kniv (när jag gjorde nåt hel-klantigt som jag inte tänker berätta för er...) och körde ner den tvärs över pekfingret, jag lyckades även att göra några rispor i 2 fingrar till. Jobbade igår kväll, och jag såg ut som jag har vart i en köttkvarn och vänt, stort förband på pekfingret och plåster på de andra 2. ooops!
Nu ska vi åka och fira mamm/mormor som fyller 55 år, GRATTIS MOR!

Jag vill önska er ett riktigt gott nytt år! Tack för 2007 och vi ses 2008!

Sköt om er alla, inte för mycket bubbel!!!
// Kram Susanne

image228

Lite lugnare...

Hej alla så här dagarna innan julen!
Alla mina stora "måsten" är nu avklarade, puh!
Nu är det bara allt med julen kvar, men jag tar det fruktansvärt lugnt i år, och känner mig inte alls stressad!
Försäljningen på lucia-firandet gick inte speciellt bra, men det var inte speciellt mycket reklam för att vi skulle vara där, så många hade nog inte ens plånboken med sig!?
Jag har scrappat så mycket på sistone till alla tillställningar, så jag har inte tagit några närbilder, men i alla fall några vy-kort.
Nu ska jag och lille-man ta en promenad i vinterkylan, han blir jätte-trött på sin mamma när vi bara sitter hemma ;-)

Sköt om er under julveckan, så hörs vi snart igen!
// Kram Susanne

Några av julkorten jag gjort:
  

Vy-kort från försäljningen på lucia:
  
  

Uuuuh, vad kallt det är!

Hej hej!
Nu har det inte vart mycket skrivande, jag vet....
Jag kan verkligen inte tacka nej till nåt, för jag tycker att det är så kul när det händer saker... Vi har haft "basar" 2 onsdagar i rad, samtidigt som alla mammor här i Skattkärr äter sopp-lunch och har öppen förskola. Självklart ville jag va med på det, så jag scrappade så det glödde och sålde faktiskt rätt så bra. Kul när man gör någon glad, med sina alster! =)
Efter dessa 2 basarer började jag och J prata om att vi måste göra nåt för att bygden ska börja leva igen, vi pratade om skörde-fester och annat kul man kunde hitta på. Men, jag föreslog att vi 4 som sålt grejer på basaren kunde be om lov att vara med vid bygdens lucia-firande först. Vi fick lov att vara med............... J-rans vad jag har jobbat för detta, har lagt mig vid 02-tiden flera nätter i rad. Jag scrappar på löpande band, och jag kan lova er; det är inte lika kul då! Mitt i allt tog jag på mig att scrappa 5 "tack-kort" till den underbara personalen på Mariagården (tack för allt, nu börjar H på dagis och mamsen börjar jobba). H är dessutom genomförkyld, jag har jul-bakat lite idag, dammsugit med sambons hjälp + att jag skulle ha behövt jul-röja! HJÄÄÄÄLP! Hur ska jag hinna jobba?

Men, men........... jag har det allt rätt bra ändå! ;-)

Ta hand om er i kylan, vi hörs snart igen!
(har inte tagit bilder på allt jag scrappat, men jag återkommer med några utvalda)

// Kram Susanne

Nya kort.

Kort från scrapträffen.

Detta kort + ett till gjorde jag i Onsdags. Kände mig lite wild & crazy med alla bruna mönster på papperen.
Det är S underbara två musikal-fröknar Anna & Maria som ska få dessa efter avslutningsshowen på Lördag.
Tack MalinZ för de utskurna cirklarna och lån av stämpel.
Tack även till Lilla Anna för att du fotade. Härligt med kort som är skarpa. Har ju själv ingen digitalkamera än....snälla tomten. 
image206

image207

nu så...

Hej igen!

Det var ett tag sen sist, men om sjukdomarna avlöser varandra och livet måste fortskrida, så får man prioritera...
Mag-sjukan är inte kul, speciellt inte om man bara är 15 månader och ligger och kräks i 4 dagar, stackars liten... Av dessa 4 dagar som lillen var sjuk, så jobbade jag (hans mamma)...... ALLA 4 DAGAR!! Kändes det lite skumt, eller?! Men som tur är har han en jättebra pappa som snällt torkade spyor, städade väggarna i sovrummet och tvättade 104 maskiner med kletiga pyjamaser. =)

Nog om det...
Måndagen den 26 november hade vi den 10:e och sista träffen med studiecirkeln, några fattades tyvärr, men vi hade kul!                                                           TACK TACK TACK för presentkortet jag fick av er!

Vi har i alla fall kommit överens om att vi ska köra en omgång till, med 10 träffar, jag ser fram emot det!
Här kommer bilderna från träffen, den 26/11
// Kramar från Susanne
  
  
  
 

RSS 2.0