Pyssel som pyssel...

Scrapbooking i all ära... men det är kul att få ideér som man förverkligar till hemmet också! =)
Köpte idag en limträ-skiva på Bygg-Max, (där får man inte handla allt för sambon, för allt billigt är inte bra, men skivan var helt ok i alla fall) som jag ikväll har målat. Ihop med ett par snygga metallkonsoller från Indiska ska detta bli en vit och fin hylla till vår hall. Jag ser framför mig hur jag vill ha hallen, men vi får väl se om det verkligen blir så som det ser ut i mitt huvud. Sen har jag tänkt att ställa en snygg lampa, nån snygg skål/vas med färska blommor i på hyllan och snygga ramar med foton på väggen ovanför, allt ska ju gå i vitt. Det känns fräscht att mötas av en sån hall! Nu har det gått nästan 2 timmar, och jag kan måla en 2:a gång på hyllan, så jag måste gå och göra det!
Have an ice day! // Kram Susanne

Gör om och gör rätt...

Nu har vi flyttat GÄSTBOKEN igen... Passade inget bra under "kategorier", så nu ligger den under "länkar" istället. Man får nog göra om flera gånger när man är nybörjare =)
Pratade med storasyster häromdagen och visst, de hade haft en hel del regn på sig under de första dagarna. De hade fått bygga sandvallar runt förtältet till husvagnen, för att inte drunkna... Känns som en sådär bra början på en nästan 1 månad lång campingsemester =o
Idag tänkte jag påbörja en skylt som ska hängas på dörren till mitt hobbyrum.
En sån där hotellskylt (stör ej) fast det ska stå "Stör ej, jag scrappar!" Undrar om sambon tycker det är kul!?
Nu gråter min lilla prins, men ha det gott alla, tills vi hörs igen!
// Kram Susanne

Äntligen har det lossnat!

En kompis bad mig göra ett kort till en kille som fyllde 30, så nu lossnade inspirations-spärren =)
Det blev ett ganska enkelt kort som jag ändå blev nöjd med.
Annars så funderar jag lite på hur syrran har det när de nu närmar sig Skåne/Småland... Husvagn, 2 barn och den mängden av regn som har fallit där nere, hoppas verkligen att det torkar upp annars måste det kännas bortkastat om hela familjen tvingas sitta och titta på varann i husvagnen i några veckor!?
Nej då, det blir nog fint väder när de kommer dit =) (hoppas vi)
Jag och vår andra syster ska sätta oss tillsammans en dag och göra varsitt bröllopskort. Ibland är det lättare att finn inspiration om vi är fler. Några gånger i månaden är vi några som brukar träffas,
det är himla trevligt + att man kan tjuvkika på varandras alster och spinna vidare på det!
Ha det gott!
// Kram Susanne

image15

Studentkort

Ett beställningkort till en tjej som tog studenten i år. Kortet är gjort på ett kaffefilter.


image12

image13

Gästboken igen...

Numer finns gästboken under "kategorier", till höger på sidan. Flyttade den lite, så den blir bättre placerad och lättare att hitta... (har inte scrappat idag heller...)
Ha det bra!
// Susanne

GÄSTBOK

Nu har vi lagt upp en gästbok på bloggen, du hittar den längst upp till vänster på sidan. Lämna gärna ett avtryck!

Apropå min avsaknad av inspiration häromdagen, så är den fortfarande borta... Men det kan nog bero på vädret, ska man göra ett superduper-romantiskt bröllopskort så blir i alla fall inte jag på speciellt bra inspirationshumör, när det slaskar och blåser ute, och det känns som om det skulle vara oktober.

Ha en riktigt bra dag, jag ska i alla fall tvätta och städa idag (kanske scrappa i kväll)


Kram

//Susanne


Man ska ha husvagn......

Ska ladda upp mina kort och Lo:s så fort jag hinner, men först väntar en 3-veckor lång husvagnssemester. Puh....vilken tid det tar att ladda vagnen och jag undrar om jag verkligen kommer att använda allt som letar sig in i skåpen. Ska iaf bli jätteskönt med miljöombyte för några veckor. Och jag hoppas att vädergudarna är med oss./Therese

Ett beställningskort till studenten
image8

Det var det...

Nu sitter jag här i min ensamhet igen, och inspirationen är som bortblåst... Jag ville ju så gärna göra ett kort ikväll (har beställning på 2, så jag borde få något gjort). Men hur jag än klämmer och känner så är inspirationen borta. Detta är ett fenomen som endast infinner sig när man verkligen måste få något gjort, någon som känner igen det!? Jag har provat allt; surfat runt för att få nya ideér, kollat igenom andra kort som jag har gjort och jag har till och med tänt min röda, fina porrfilmslinspirerade taklampa (måste byta ut den, för grannarna undrar nog vad vi pysslar med i det här huset...)
Denna bortblåsta inspiration kan ju bero på att vi har ett litet, underbart, sockersött monster på 11 månader, som är så fruktansvärt glad i sin mamma att han vill sitta som silvertejp på sin mammas stackars snedvridna höft. Detta verkar för närvarande vara hans favvo-syssla... nuförtiden får man bajsa, kissa, duscha och äta med honom väldigt nära sig, annars skriker han värre än Pernilla Wahlgren i Piccadilly Circus, tills han får full uppmärksamhet igen. En sak som jag har tänkt på är; varför kvinnors höfter inte gjordes som en liten hylla som de små liven kan hoppa upp och sätta sig på. Man har ju trots allt tänjt ut höfterna till max när "lilla" barnet kom ut till världen, efter den pärsen skulle det vara olagligt att belasta höfterna på minst ett sekel. Detta bärande på ett "litet" barn har gjort att jag är ett par sekunder från ett rejält ryggskott, ungefär 30-40 gånger/dag (jag bara väntar på att det ska smälla till). Men han är ju trots allt bra go´, han är ju det bästa vi har =)
När jag nu har skrivit av mig lite känns det mycket bättre, och jag har bestämt mig för att kolla på American Idol istället för att scrappa (varför är Sanjaya kvar fortfarande?)

Puss o kram
// Susanne

Skapa en blogg.....

Vi trodde att det skulle vara lätt att skapa oss en blogg, men tji fick vi. Nu efter 4 timmars slit börjar vi äntligen fatta hur det ska vara. Puh!!!

Födelsedagskort

image5

En av systrarna

Jag heter Therese och bor med sambo och 2 barn en liten bit utanför Karlstad. Jag upptäckte scrapbooking i början på året efter att ha besökt Anna`s scrapbookhörna på Mamma-Pappa-Barn mässan. Fastnade omgående för denna roliga hobby. Jag sysslar även med smyckestillverkning och annat smått och gott.

Detta är mitt bidrag i min första utmaning hos Anna´s Scrapbooking "Rosa & Orange"
image4

Den andra systern

Jag heter Susanne och bor med sambo och 1 barn, i en by strax utanför Karlstad. Födelsedagskort har man väl alltid försökt att göra, men när jag i början av året blev meddragen av syrran på "pås-kortkurs" så visste inte glädjen några gränser... JAG ÄR FRÄLST! Scrapbooking är bland det roligaste jag har gjort!

Mitt bidrag till första tävlingen jag deltagit i på Annas Scrapbooking. "Sommarvisa"


image3

Hej och välkomna in på vår blogg

Vi är två systrar från Karlstad som tycker om att pyssla, just nu har vi fastnat för scrapbooking.

RSS 2.0