Therese fyllde år igår!

Storasyster Therese fyllde "halv-jämnt" igår GRATTIS!
Jag slängde ihop detta kort. Varför kan jag inte va ute i god tid, alla fyller ju år 1 gång om året, och det vet jag om!
Men jag tyckte kortet blev rätt så bra i alla fall!

// Kram Susanne
image206

Dags igen... utan mig =(

Har inte uppdaterat så mycket nu, men jag har varit sjuk... Först blev jag jätte-förkyld och kunde därför inte vara med på förra cirkeln. Jag hade verkligen sett fram emot träffen igår, men vaknade igår morse och mådde jättekonstigt, illamående, orkeslös, magvärk o allmänt dåsig. Gick ändå till B-I och fick lunch, men hon och J märkte nog att jag var dålig, jag var nog lite låg =)
Fick tyvärr meddela att jag inte kunde följa med på träffen, för nåt inom mig sa att jag inte skulle klarat det; sov på golvet i min sons rum, under tiden som han lekte runt benen på mig (ooops) Men vad gör man?
Jag tror att en räksallad är boven i dramat, för sambon kom hem efter jobbet och var lika dåsig han =o
Hoppas ni alla hade det bra i alla fall!?
Tack Katarina och Madde för fikat! (vi hade nog räknat fel med "fika-gångerna")

// Kram Susanne
Här kommer i alla fall bilder från träffen den 19/11:

  
  
  
  

Det går runt i cirklar....

Hej i snöyran!

Igår var det studiecirkel igen, men jag kunde inte vara med på grund av kraftig förkylning, det var trist att jag inte orkade! Jag hoppas att ni hade trevligt, ni som kom!? På grund av detta fick jag ju heller inga bilder tagna, men www.tesapysslar.blogg.se  har lagt bilder på sin fina pepparkaks-burk som hon gjorde!
Nu är klockan mycket, och jag ska rensa snoken, så man kan få sova i natt.... (förresten, kan man utnyttja dagmammor när mamma är sjuk, även om man inte har dagmamma normalt sett?)  hi hi hi

Kram i vinteryran
// Susanne

En bild på hur jag ser ut:
image193

Verktygsvagn

Kolla in vad jag hittade i reklambladet från Överskottsbolaget (ÖB) Perfekt scrapväska
image42
Verktygsvagn från Black & Decker. 32 fack, handtag och kraftiga gummihjul.//Therese

Cirkeln igen

Hej hopp!

I måndags var det dags för studiecirkeln igen, trots att vi bara var 6 st. hade vi trevligt! Vi har aldrig varit så få, men vi har heller aldrig ätit så mycket smörgås heller =) Tack Jessica för fikat! När flitens lampa lyste blev det helt knäpptyst i lokalen, tills jag hittade rätt knapp till mikrofonen... hi hi hi
Ser redan fram emot nästa måndag!
Som en liten belöning till Ulrica som vi lottade ut en liten överraskning till, så lägger jag ut närbild på hennes snygga "pås-kort".

Ha det gôtt!
// Kram Susanne

Bilder från den 5/11:

 
 

Ulrica´s "pås-kort":

  

GRATTIS!

Nu har lotten dragits, och ULRICA vann vår lilla överraskning. GRATTIS!
// Kram Susanne o Therese

1000 besökare

Vår 1000:e besökare var kära syster Jessica. Nu ska vi lotta ut överraskningen mellan Jessica, Ulle och Jolin som kommenterade i vår blogg under gårdagen. Håll era tummar och tår:-)

Therese & Susanne
Klicka för stor bild


Besökare

OJ!! Nu är vi snart uppe i 1000 besökare. Jättekul.

Eftersom vi snart firar 1000 besökare vill vi uppmärksamma detta genom att lotta ut en överraskning till någon av Er som kommenterar våra inlägg.
Kommentaren ska vara inlagd idag 071101.
Therese & Susanne


image26
//Therese

RSS 2.0