Nu ska här uppdateras ;-)

Hemma är vi fortfarande! Kul............ INTE! H skulle nog hellre va på dagis, men eftersom han krånglar när vi ger medicin, så vill de inte att vi lämnar honom. Eftersom jag är som ett Z i ryggen så kan jag inte lyfta H eller leka så mycket med honom, tur att sambon åkte till Apoteket och handlade lite "Voltaren" till mig igår (smärtstillande). Har fått tid hos läkaren i morgon bitti, hoppas de kan se vad värken beror på!
Annars så är det riktigt jäkla tråkigt "vår"-väder ute, igår snöade det så det blev vitt på altanen! Har vi skadat ozon-skiktet så mycket så årstiderna liksom mixas?
I tisdags haltade jag iväg till Maria-gården, varannan tisdag har mammorna pyssel-kväll. De kardar ull, stickar, virkar, pärlar och gud vet vad, riktigt ordentligt mysigt var det i alla fall och dit återkommer jag! =)
Förresten så letar vi mark- och mursten till tomten, vet ni hur dyrt det är med lite sten??? (ni som har lagt sten vet ju...) Man blir ju ruinerad på kuppen! Nån som vet nåt billigt? =)

Nu ska jag vila ryggen ett tag!

Sköt om er!
// Kram Susanne

så här kan det gå när mamma lämnat dörren öppen till hobby-rummet:

Inte kul...

Hej hej!
Idag har jag och H haft jättekul(!) Han har varit hängig senaste veckan, så jag beställde tid på Gripen i morse. (H hade öron + lunginflammation  i slutet av januari). Fick en läkare som jag inte tror tycker så mycket om barn... vet inte säkert men det var en känsla jag fick. Han skulle kolla i öronen, lyssna på lungorna och ta ett halsprov, detta älskar verkligen H eftersom han nyss varit sjuk. Hur läkaren kunde höra nåt i lungorna vet jag inte, eftersom H gallskrek hela tiden =o Sen kom det roliga: H ska lämna urinprov i mugg! Han är 1,5 år gammal, jag började fnittra lite och läkaren önskade mig lycka till! (tack tack)
Jag tog med en plast-traktor, ett klistermärke, en "urin-mugg" och tog med barnet på handikapp-toan. Klär sedan av honom naken och börjar göra kiss-ljud, säger ordet kissa hela tiden och masserar lite lätt på hans mage. Detta gör jag samtidigt som han tittar funderande på mig, eftersom jag kryper omkring på golvet med en kiss-mugg och gör kiss-ljud hela tiden... ha ha ha Man måste ju vara beredd när strålen kommer, efter 10 minuter kom den!!! JIPPPIII! Då kom nästa frågande min, när H insåg att jag kastade mig fram och måttade in kiss-muggen istället för att det blev blött på golvet. Det gick bra utan plasttraktor och klistermärke! ( att leka med alltså) 1-0 till Susanne!
Tyvärr slutade hela besöket med den äckliga flaskan med Kåvepenin igen; Öroninflammation igen!

Igår hade vi i alla fall trevligt! Cirkel nr. 9 och utmaningen bestod av att göra ett kort av det material som fanns.
Jag fick ett par jättefina örhängen av J, som hon pärlat under kvällen, på grund av "Pay it forward"- utmaningen som ligger på min blogg. TACK J!!! www.jsdesign.se Kolla in hennes hemsida!

Tyvärr har jag inte bilder på alla saker, men här kommer några;

Sköt om er där ute!
// Kram Susanne

   
   

Dålig på att uppdatera!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera! Det finns ju f-n ingen tid kvar, dagis-jobba-dagis-scrappa-duscha-äta-sova, nästa dag samma sak... puh...
Denna veckan har inte varit jättekul.... jag har ryggskott (men jobbar i alla fall), H är genomförkyld och hemma från dagis, hans förkylning kommer ut som gegga i ögonen, stackarn.... Man kan ju säga att det har varit ett slaget gäng här hemma. Jag klarar inte av att lyfta H, jag får liksom dra upp honom. M får rulla ur mig ur sängen på morgonen, och ur soffan på kvällen, jag går som en gamling och det "hugger" hela tiden... Men det kan bara bli bättre nu! =)

Cirkel har vi haft, jättekul tycker jag! Vi får verkligen jättemycket gjort och alla är så kreativa och påhittiga!
Bilder från den 17/3:

    
 
Svärmor fyllde "pensionär". Gjorde 2 kort till henne, 1 skulle vara från arbetskamraterna:
  


Bilder från 24/3: Denna gång var det en utmaning; scrappa en låda/ask/flaska. Mycket fina saker, jag gjorde en "sparbössa" till en viss herre som fyller 1 år snart, men den kan jag inte visa än.
    
   


Bilder från 31/3: (visst är det mysigare med långbord!?)
   

Fick beställning på ett dopkort (jag blev riktigt nöjd...)
 

EN PÅMINNELSE: Ni vet väl att det finns en förening som heter Värmlands Scrap o Stämpelsällskap?! Bli medlem och ta del av allt det roliga medlemsskapet innebär! http://varmlandsscrapostampel.blogg.se/ 

Ha en riktigt bra dag!
Kram Susanne

RSS 2.0