Nu är det dåligt igen...

... på uppdateringsfronten... Jag skäms verkligen =(
Jag känner att tiden springer ifrån mig, jag jobbar heltid och sen rusar jag hem för att hämta på dagis, laga mat, leka med H och kanske få tid över till lite privatliv. Usch, jag önskar att jag kunde gå ner och jobba halvtid eller nåt. Jag har i alla fall gått ner 4 timmar/månad nu, det är ju inte dåligt =)

Annars sen sist; förra helgen var vi ju på kräftkalas hos J. Vi värmde upp här hos mig först och sen promenad dit. Kvällen började med jättegoda välkomstdrinkar och förberedelse med mat. Sen blev det vildare och vildare, men oj vad kul vi hade! Småbarns-morsor kan!!!! ha ha ha ha =)

Idag vill jag även passa på att önska J och C all lycka med sin nyfödda lilleman, som kom till världen tidigt i morse! Självklart glömmer vi heller inte bort M som blivit storebror =)

Jag brukar ju va ledig på måndagar, och det är såååå skönt (jag har jobbat hela helgen). Men i morgon börjar jag 06.00 för vi har inventering...... oj oj oj, vad jobbigt... Men jag får ledigt på onsdag istället, så det kommer kännas som en kort vecka.

Jag kommer att uppdatera med lite kort snart!
Ha det bra alla glada!
// Kram Susanne

Hemma igen!

Nu är vi hemma efter 1 veckas semester i Blokhus, Danmark,
jag återkommer med lite fina semesterbilder.
Strax innan semestern fick jag ett ryck och ville göra gipsfigurer... Det var inte igår =)
Jag köpte gjutformen till "bysten" på rean på Panduro och den var riktigt fin!
Det är lite pyssel med gipsgjutning, men det blir fint när man är klar och man kan fixa nya om nån i familjen råkar slänga dom i golvet =)
Nu ska jag och H gå till E och B-I och bli bjudna på lunch, mums!!
//Kram Susanne


puuh

Nu har lillen fyllt 2 år och vi har firat som bara den. Synd bara att väder-gudarna inte ville va med oss, vi fyllde snabbt huset men det gick det också! H fick allt det som jag vet att han gillar att leka med, så nu körs det med bilar och traktorer + en dockvagn, vi blir även bjudna på 328 låtsaskaffe med mjölk och 412 bitar med äpple/päron =) KUL!
 I natt har lillen lite extra-semester, han sover över hos mormor och morfar, jag åkte och spelade drive in-bingo och sambon va ute och åt med polare.
Igår jag var och B-I hos gemensamma vänner och festade lite, jag skulle absolut inte med ut, men visst hamnade jag också på Plaza... =) Det var riktigt kul men idag har jag mått sämre!

Nu blir det lite paus på bloggandet, men jag återkommer snart!
Sköt om er!
// Kram Susanne
(bilder från när älsklingen fyllde 2 år)
 

2 år har gått...

Tiden går så väldans fort! Just i detta ögonbick för 2 år sedan, gjorde jag nåt helt annat än det jag gör nu... År 2006: fick värkar igår natt 03,00, åkte till BB vid 07,30 o sen slet jag till i natt 03,25. H FÖDDES!!! I morgon fyller prinsen redan 2 år och det känns som det bara har gått några månader! Han är världens goaste pojk och vi är så glada att han finns, jag brukar tacka pappan ibland, för att vi fått honom =)
Idag har vi haft kompis-kalas, vi blev några stycken för många av de inbjudna var antingen på semester eller så hade de förhinder. Men vi njöt av kakor och bullar + lite maräng och glass. Alla njöt i solen, men sen öppnade sig himlen och det bara öste ner... Det blixtrade och brakade på himlen, men kalaset närmade sig slutet så det gick bra ändå. I morgon kommer hela släkten och då hoppas vi på bra väder, så vi kan sitta ute!

Grattis i förskott älskade barn!

glest i bloggandet...

Uppdateras inte lika ofta nu, mitt i semestern är man mest ute och far, så ni får ha överseende!? =)
Igår kom jag och H hem från en liten campingtur med syster J och L. Vi åkte till Vita Sandars camping i Mellerud, syster T med familj och våra föräldrar hade husvagnarna med sig, så vi fick sova hos dom. Herregud vilken fin camping och stranden var helt underbar med härlig sand och varmt Väner-vatten (24,8 grader varmt) Härligt, men H ville inte bada i alla fall, doppa fötterna och gräva i sanden verkar va hans melodi!
Vi gosade oss ordentligt med lite grill-mat, några (!) öl och en trevlig kväll på puben. Trevligt men också pinsamt... Systrarna och kära mor hade smugit upp en lapp till karaoke-ledaren på scen så när jag och far minst anade det så ropades det ut "och plats på scen för S och B"! Gissa om vi blev paffa, eftersom det innan oss bara var barn som sjöng karaoke.... Men men, vi gick upp på scen och brände av "Jag vill vara din Margareta", med ganska dåliga sångröster och ett lite för lågt tonläge genom hela låten... HA HA HA roligt var det i alla fall!
H fick gå utan blöja mycket för han har fått riktiga blöjeksem... stackarn... Han passade då på att ställa sig vid grannens husvagn och kissa på deras förtält HA HA HA (grannen vet inte det) =)

Redan när vi kom till campingen insåg vi att det var näst intill invasion av getingar (jag är livrädd för kräken) och fattade direkt att man är tvungen att va beväpnad hela tiden. Igår sa vi att det va helt otroligt att ingen blivit stucken.... 2 timmar senare satt ett kräk in stöten... Jag blev stucken i höger ringfinger och det gjorde så s-s ont och jag svullnade upp direkt. Satt nästan och kollade när fingret växte sig till en frukostkorvs-liknande sak... Blev lite orolig eftersom jag är överkänslig. Fingret blev jättesvullet och det växte över till de andra fingrarna också, på vägen hem gick det ända ner till handen, och det gjorde jätteont. Idag när jag vaknade hade svullnaden i fingret gått ner lite men handen är fortfarande svullen. Tur att jag inte blev stucken i halsen eller ansiktet.....

Här kommer lite härliga semesterbilder:
// Kram Susanne

   

RSS 2.0