Nu var julen gjord

Nu har vi stretat oss igenom julen och en ledig helg.
Vi har haft det mysigt, åkt till dukade bord och även fått lite klappar. Självklart fick ju sonen mest =)
Sonens gammelfarmor kom hit på besök på juldagen, hon är 87 år så vi fick ta fram pallen till henne. H sysselsatte henne hela dagen och hon njöt för fullt.
Härligt att se två helt olika generationer leka och trivas tillsammans.Efter att juldagarna passerat längtade jag bara till rean på Annas Scrapbooking =)
Hon hade 40% rabatt i butiken och jag shoppade mig lycklig, jag hade till och med en inköpslista...
Detta fick jag med mig hemÅterkommer med lite bilder på sånt jag scrappat till julen.
Må bra så länge, i morgon ska jag ta mig an det som finns kvar på rean i stan ;-)
// Susanne

GOD JUL

Gjorde ett inlägg några dagar före jul, men det hade tydligen blivit nåt fel, så nu jag önskar alla en god fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

Kram Susanne


Inga löss...

...tror jag =)
Nu har vi i alla fall behandlat oss som det står att vi ska göra, och hoppas att de är borta för alltid och aldrig kommer tillbaka!!
Sen sist jag bloggade har jag hunnit med en resa till Ullared med lillasyster o mamma. Vi drog i väg lördag morgon och möttes av KKKKÖÖÖÖÖ utanför Gekås vid lunchtid. Trötta o slitna ställde vi oss snällt i kön, jag tror att den var c:a 1 km lång, men det gick på drygt 1 timme, helt ok ändå! Vi shoppade loss riktigt ordentligt, utslängda vid 17-tiden så åkte vi till campingen o checkade in. Vi hyrde en husvagn den natten och det var riktigt mysigt =) Vi provade lite av det vi handlat, drack lite vin o skrev nya inköpslistor till söndagens drabbning, och det behövdes kan jag lova, vi handlade ungefär lika mycket då och det var ännu längre KKKÖÖÖ... Men nu är alla julklappar köpta och det känns bra!
Jag jobbade HELA helgen som var, så vi hann inte med så mycket.
Idag var jag o köpte en WasserMaxx, som jag har velat ha. Snälla svärfar ville ge oss halva i julklapp så då passade jag på ;-)

Glöm inte bort att komma på julmarknad vid Ö:a Fågelviks kyrka på lördag kl. 14-18, där kommer jag att ha med lite scrappade alster, det kommer finnas smycken, julgodis och mycket mera. Tyvärr måste jag sticka på ett julbord mitt i men snälla mamma ställer upp och står där i stället!

Sköt om er alla!
// Kram Susanne

RSS 2.0