Sommar, sommar, sommar

Vad härligt med en sån här start på semestern! Kan inte bli bättre med vädret =)
Igår kväll tog vi en tur till Kungsnäs, vi hade med sallad och familjen K/K hade med fika, det var underbart gott!
H gillar ju inte att bada, så det kan bli lite jobbigt när det är så varmt, men igår fick vi honom att doppa fötterna iaf, så det går framåt!
Idag tog vi med kusin L och moster J till Örsholmstjärn, med lite motstånd och lite gråt, fick jag H att doppa fötterna igen. Det blir nog bättre hoppas jag!

Semesterfirare:


Här är lite bilder från tjejträffen förra söndagen:
   
Vi fick oväntat besök av en fågel som flög lite för fort in i fönstret... C fixade en gravplats


Hade faktiskt lite tid över, så jag gjorde en "tavla"
Vi hittade gamla gjutna spikar på gården, när vi höll på att bygga huset, så jag målade en gammal ram med sandfärg och limmade fast spikarna. Det blev riktigt dekorativt, så tavlan får en plats i hallen, så det minner om svunna tider... =)


Ha en härlig sommardag!
// Kram Susanne

SEMESTER!!

Den här sommaren har varit lång, men fr.o.m idag har jag en 5 veckor lång semester att se fram emot! JIPPI!!!

Den senaste tiden har jag jobbat och sett till att lillen fått i sig fler penicillin-kurer, (5 öroninflammationer på lika många månader) De 2 senaste gångerna har dessutom trumhinnorna spruckit så det har varit synd om honom =( Har fått remiss till öronkliniken så förhoppningsvis får vi bukt med det snart!
Snart kommer bilder, håller på att tömma gamla datorn så jag kan lägga in lite nya på bloggen.

Tjejträffen förra söndagen var jättetrevlig, dock blev det lite mindre folk än anat, det ramlade in rätt många återbud på söndagen... Det blev mycket mat över i alla fall... Vi drack vin/öl/drink och höll ut till c:a 01,00, det tyckte jag var duktigt av oss =)
Vi hörs snart igen! (nu ska jag njuta av de första timmarna av min semester!)

// Kram Susanne 

Man blir förbannad...

Förra veckan satt jag i godan ro och surfade... Efter ett tag så gick allt så väldigt långsamt, så jag ringde till Tele2. Då säger den "trevliga" tjejen att "Du har ju kommit upp i 1GB så nu har vi strypt ditt bredband till 0.3..." Jaha sa jag, "hur länge tvingas jag surfa så här långsamt då?" "Jaaa men, det är ju månaden ut!" KUL KUL KUL KUL =( 
Det underlättar ju om personerna som säljer bredband informerar om det här när man tecknar sig för att abonnemang i 24 månader. TELE2 = BAJS!

Det hör till saken att vi aldrig surfar på sajter som är jättetunga, vi laddar aldrig hem musik/spel/filmer och ändå kan vi bara surfa i 8 dagar på en kalendermånad innan de stryper hastigheten! Hur f-n funkar ett sånt abonnemang för de som faktiskt surfar mer "modernt"? Jag blir så trött på allt krånglande! Nu går det snabbare att gå till affären, köpa tidningen, läsa den och sen gå hem igen, istället för att försöka få upp sidan på internet!

 Nog om dett, jag blir bara upprörd! I helgen har vi försökt jobba lite hemma, tills sambon slog sig så kopiöst på tummen (jag tror han höll på att svimma)

Det slutade i alla fall med att jag la sten, satte potatis, planterade dill och oljade utemöbler. (M låg på sängen)
På kvällen kom grannarna hit och grillade/tog en öl, det var trevligt men till slut kom regnet och då kapitulerade vi... Ikväll kommer Mariagårds-flickorna hit och grillar/dricker vin, det ser jag fram emot!
Ha nu en trevlig dag!

// Kram Susanne

sommaren är härlig!

Vilken härlig dag det är idag! =)
Jag och H började dagen med fika hos grannen, lite lek blev det också. Sen tog vi en härlig promenad i solskenet. Vi är täta i näsan och hostiga båda två, men går man sakta så funkar det.
I morgon är allt som vanligt igen, vi provar att gå till jobbet/dagis och hoppas att vi piggnar till ordentligt snart.
Just nu njuter jag för fulla muggar... Sitter under jätte-parasollet på altanen och bloggar samtidigt som jag äter jordgubbs-kräm med mjölk, kan det bli mer sommarkänsla?! (H sover...)

Igår var jag och mamma på I2 och sänkte medelåldern på drive-in bingo. Mamma vann 500 riksdaler, medan jag bara svor och var otrevlig mot människan som hela tiden läser upp fel nummer!!! Hon måste veta vilka nummer jag vill ha, och med vilje sållar hon bort dom... Kvällen börjar alltid bra, man är helt övertygad om: "Ikväll vinner jag storkovan!" men nej du.... det slutar alltid med att jag är sur när jag åker därifrån! Men jag ger faktiskt inte upp, jag ska vinna nåt den här säsongen! sådetså!

Nu ska jag lägga mig i solstolen och slumra en stund, och drömma om min 5 veckor långa ledighet, som börjar vecka 30!

Sköt om er alla!
// Kram Susanne


jag har helt glömt bort...

GRATTIS till mig (och syrran T)!
Den 3 juli hade vår blogg funnits i 1 år!Här är jag igen + regnet...

Varför måste det vara regnigt i flera dagar, räcker det inte om det regnar lite på natten?
H och jag har varit krassliga sen i torsdags, men jag jobbade i helgen. I morse mådde inte nån utav oss speciellt bra igen.... båda 2 låter som gamla farbröder när vi hostar. Blääää, vad tråkigt!

I fredags var vi hemma i tid allihop i familjen så vi tog en promenad. Gick till familjen K/K för att säga hej, det slutade med att vi fick både en kall öl, trevligt sällskap och grillat =) Sicken tur man har ibland ;-) J såg även till att få med sig jobb till Höljes, eftersom han ändå skulle dit passade M på att fråga om han kunde ta med en bil dit upp, det kan man också kalla tur.

Igår åkte vi till samma familj och skulle hämta tillbaka bilen, då bjöd vi in oss på kaffe och medhavda mums-mums, det var lika trevligt då. Grabbarna bestämde att vi skulle ta familjerna och åka till Napoli och käka på eftermiddagen. Gottgottgott, barnen var stilla en stund i alla fall, hi hi hi. Efter god mat åkte vi till Musei-parken (eller vad det heter...) och lekte lite. Det var kallt men det medförde att även vi vuxna lekte lite =)
Trevlig helg alltså!

Nu har jag fixat lite foton, här är några kort som jag gjort på sistone:

 Ha en bra dag, jag ska fortsätta med Alvedon, nässpray och slemlösande...
// Kram Susanne

Veckan går fort...

Hej å hå vad veckorna springer iväg!
Måste ju meddela att vi hade såååå kul i lördags, men som vanligt vet man först efteråt att det hade varit roligare att stanna hemma, istället för att gå på krogen. Vi hade kul även där, men det kunde ha varit lite bättre musik... Vi drack jättegoda drinkar som vi bjöd varandra på och pratade om sånt som bara tjejer gör när dom träffas, hi hi hi =) Supertrevligt, det måste vi snart göra om!? Kanske en räkkryssning i sommar?

Kolla gärna syrrans blogg, där det finns bilder på drinkarna och bilder på supersnygga festtjejer
http://familjibusterud.blogg.se/
Igår började jag känna mig dålig, det sved i näsan och i halsen. Jag började bli tät i snoken och jag började nysa... Jag har haft så jäkla tok-ont i huvudet och det går inte över... Nu har jag hoppat på Voltaren BLÄ BLÄ BLÄ för att bli dålig i värmen!
Jag, H, B-i och E möttes i Mariebergsskogen för lite fika och lek i eftermiddags, men jag märkte ganska snart att H inte var sitt rätta jag, ville inte leka och ville knappt ha någon glass. Till slut satt han helt likgiltig i kärran och tittade på djuren och var kokhet, blicken var liksom tom på mammas älskling. Tror att han har fått en släng av mammas förkylning + solsting. Tog tempen på honom nyss, 39.6 = febernedsättande och saft. Märker att han hostar slemmigt ( som mamma) och att hjärtat slår snabbt, hoppas han blir bättre med lite medicin!?

Nu ska jag lägga mig bredvid honom och försöka sova bort min huvudvärk =(

Ha en bra kväll och smörj er ordentligt i solen!
// Kram Susanne

RSS 2.0