Hej!

Guuud vad skönt, om ett par timmar börjar jag jobba... =/
Måste bara va lite pet-noga, vårat bord är inte helt lika som på bilden, det va faktiskt lite finare ben på vårt... Ha ha ha Just nu har jag inte så mycket för mig, så jag satt och granskade bilden =) Eller också kan det bero på att jag låg på rygg under bordet igår och oljade och gned som bara den, så jag fick liksom se det från första parkett =)

Nu ska jag hänga tvätt, för den som vill veta ;-)
Ta hand om er!
// Kram Susanne

(p.s. Shit, vad kul det ska bli på lördag, tjejer! d.s.)

Nu har den flyttat in igen....

...älskade datorn, som flyttade in förra måndagen var ett riktigt "måndags-ex", så idag fick jag byta den mot en ny. Jag får aldrig ha sånt där riktigt flyt :-(
Men, men, nu står den här igen och verkar fungera riktigt bra :-)
Annars har jag väl nästan bara jobbat, men vi har även hunnit med att investera i en ny STOR utemöbel till altanen, och det verkar som om det är en självklarhet att jag ska smeta in våra möbler med finisher... blä blä blä vad tråkigt, men vi har ju igen det! Vår grupp är som nedan, fast med 6 stolar och blå/grå dynor, alla ni som känner oss; tänk vad roligt vi kan ha i dessa möbler hi hi hi =)

Till helgen ska vi ha en tjej/drink-kväll, nu är vi 5 tjejer som har bestämt oss för att lämna gubbar och barn hemma, äta gott och bjuda varandra på en varsin drink! Det ska bli riktigt kul!

Nu ska jag steka falukorv!
// Kram från mig, direkt till dig! =)
Susanne

Midsommar

Jättekul att det äntligen är Midsommar, men oj vad tråkigt väder! Kunde ju va kul att sitta ute under helgen, men det blir väl sydvästen på... blä!
Jag jobbar i alla fall hela helgen, med uppehåll på några timmar. Ska till kompisar i morrn (idag såg jag på klockan) och grilla (om det inte blir frost i grillen) I dag har det varit tokigt på jobbet med jättemycket folk och intressanta frågor, men det är kul när det händer en del!
  (bilden heter höstlöv, det passar väl!?)

Ha en riktigt härlig Midsommar, mina vänner och ta det lugnt med sillen ;-)
// Kram Susanne

Nu har den flyttat in...

... den lilla älsklingen har äntligen kommit................

VÄLKOMMEN!!
Nu jäklar ska det uppdateras! Bara jag får över mina bilder och annat jox på den externa hårddisken som också åkte med i köpet... (tid önskas)

Jag har faktiskt scrappat lite den senaste tiden också, men bilderna är fortfarande kvar i kameran, så ni får vänta lite till ;-)
Annars så har jag i stort sett bara jobbat... H har haft en öroninflammation igen (utan att vi visste om det...) Det hade tydligen även gått hål på båda trumhinnorna (shit va ont) men våran lilla viking har inte klagat alls! Älskade barn!
Nu hoppas jag att han håller sig frisk ett tag, det är inte kul med alla Kåvepenin-kurer (blä)
Fyllt år har jag gjort i dagarna, kalas blev det i söndags och det var trevligt! Tack alla!

Jag vill inte (vill leka med datorn), men jag måste hoppa i duschen och så småningom vila lite inför morgondagens nya arbetsuppgifter!

Ha det bra alla!
// Kram Susanne

RSS 2.0