bättre sent än aldrig...

Veckan har varit underbar... NOT! I tisdags kväll kände jag mig lite "brummig"  i magen, så jag bestämde mig för att sova i gästrummet, min sambo tyckte det var en jättebra idé, eftersom det hände både det ena och det andra under natten.... blä blä blä blä! Med andra ord så blev det inget jobb på onsdagen, så eftersom ingen annan hade symptom så åkte den stora killen iväg med den lilla till dagis. Kl. 11 fick han hämta honom igen, då hade han kräkts på matbordet.... f-n också! Men 1 dygn senare var vi på fötter igen, inte så himla tagna av det som hänt! =)
Men det märks att man inte är helt kry än, det "brummar" allt en hel del idag också, men man kan liksom hålla kvar det på ett bättre sätt, säkert en del som vet vad jag menar...?! =) hi hi hi
Jag börjar nästan må lite illa när jag tänker på detta, så raskt vidare till ett annat ämne;
Ha det bäst! Kram Susanne

Här kommer bilder från våran scrap-cirkel den 3/3:

 Vi hade en liten gäst med     Dopkort som jag gjorde


Bilder från träffen den 10/3:

     
     
     födelsedagskort som jag gjorde 


PAY IT FORWARD...

PAY IT FORWARD:
"I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don´t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog."

En hemgjord present från mig kommer alltså dyka upp i din brevlåda om du är en av de tre första som lämnar en kommentar till detta inlägget. Jag i min tur är lovad (tror jag) present från http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=53594
Det som du åtar dig att göra är att lägga ut samma text på din blogg och sen skicka tre presenter vidare till de som kommenterar det inlägget osv...

// Lycka till!
Susanne

Jag var 22 år....

... när jag träffade M.


Idag, den 10 mars firade vi 11 år tillsammans (shit, är jag redan 23??) =)
Jag var så "tjejig" så jag skickade ett e-kort till M på jobbet, det tyckte han var lite gulligt. Sen gick jag och H till öppna förskolan och lekte lite. När vi kom hem efter ett par timmar så stod det en bukett med 11 STORA mörkröda rosor på bardisken... (på kortet stod det "I LOVE YOU"). M hade åkt hem på lunchen och ställt dem där, för han visste att vi skulle vara ute ett par timmar. Jag blev så glad så det kom ett par tårar, men hur är det att jämföra med ett e-kort???? Jag rusade till Konsum och inhandlade lite mat och tokstressade sedan ihop en härlig middag till honom (vägen till mannens hjärta går genom magen...) En sån super-flickvän som jag är, så åkte jag sedan till vår studiecirkel, men jag tror att M och H hade en mysig kväll tillsammans! Tack darling för rosorna, I love you too!

// Ha en bra kväll!
Kram Susanne

image269

 

Problem med datorn... blä!

Guuuud, vad jag önskar att jag hade en ny dator! (nån som vill skänka mig en laptop?)
Skulle ju ha laddat upp bilderna från cirkeln, men datorn bråkar med mig, och jag har inget vidare tålamod! Jag går hellre iväg än bråkar för länge! Bilderna kommer samlade istället, för i morgon har vi ny träff! I morgon har vi ett tema, som jag själv har bestämt men som jag inte kommer ihåg.... lite vilsen!! Men det blir bra när vi är på plats, för jag har fusklappar liggande där borta =)

Helgen har varit bra, igår var jag, H, C och M på barnmässan och det var trevligt, men f-n vad mycket folk! Självklart ville ju våra små guldkorn ha mat nästan direkt, så det var bara att klämma in sig i barnbaren och värma gratis-mat (det smakar bättre med gratis...) Sen fick vi mammor i oss en varsin smörgås och kaffe, sen vässade vi armbågarna och begav oss ut i vimlet! Ganska bra mässa, men lite för lite gratis-prylar! Jag tycker att det är ganska kul att få gratis-grejer, nån som säger emot??

Planerade hela tiden för att jag skulle byta blöja på H efter maten, men då kom det så mycket annat i vägen och "vips" så hade han somnat. Lugnt, tänkte jag, jag byter när han vaknar! Efter nästan 1,5 timme vaknar han och får lite mellanmål, sen bar det av till "blöjstationen" (gratis blöja). När jag lyfter upp älsklingen DROPPAR det kiss av honom, vilken usel mamma man känner sig som då... ALLT var blött; vagnen, byxorna, bodyn (tror att strumporna var lite blöta oxå) Hmmm, syrran; har du ett par extrabyxor med? Neeeej, säger hon, okej säger jag... (skamsen) Frågar Libero-tanten om jag kan få ett skydd till skötbädden för att lägga i vagnen eftersom det nästan droppade av sitsen, det fick jag, men inga byxor så långt jag såg. (en för liten body hade jag faktiskt med) Det slutade med att jag fick köpa ett par byxor, det blev ett par lila med bruna elefanter på. De var jätte-tajta och H såg ut som en liten flicka, men han såg glad ut! =) Bättre det än halvnaken till bilen, som stod 500 meter bort!

Nu har jag skrivit av mig lite, ha det gott alla där ute!// Kram Susanne

H läser Oriflame-katalogen =)


God middag!

Hej på er alla!
Igår hade vi cirkel-träff igen, men fortfarande var det många borta, tråkigt, men det är väl såna tider nu!? Vi som sågs fick i alla fall en hel del gjort, speciellt jag... Jag brukar ju annars va ganska trött när måndagskvällen kommer, man slappnar liksom av från jobb och familjeliv och orken är som bortblåst =) Kändes lite elakt att va med igår, eftersom sambon fyllde år, men jag tror han och sonen myste ordentligt.
Igår gjorde jag ett dopkort till en liten tjej som heter Matilda, en kompis beställde det. Bilder från träffen kommer senare!
H uppförde sig exemplariskt idag, vi hade 1,5-årskontroll på BVC. Han tillät doktorn att kolla öronen, lyssna på lungorna och klämma där nere, men när det kom till att mätas va det inte lika kul =o Men i det stora hela gick det bra och han följer sina kurvor.
Nu är det dags för dagis och jobb, sköt om er alla!
//Kram Susanne

RSS 2.0