Hej igen!

Veckorna passerar och jag är fortfarande lika dålig på att uppdatera... Jag säger det igen; jag vill ha en bärbar dator!! Det är inte lika enkelt att sätta sig i andra änden av huset (helt ensam), och nöjessurfa, jag sitter hellre i soffan med de övriga...

Helgen som gick har varit jättekul, jag jobbade in fredagen för att istället åka med mamma, pappa och syster J till familjen i Norge! Vi tog ganska lång tid på oss att åka de c:a 30 milen (8 timmar för att vara exakt...) Du som kan lite huvudräkning räknar snabbt ut att vi tog det vääääldigt lugnt =) Men det var inte helt fel, vi hann med en shopping/mat-tur i Töcksfors, en liten vandring i Dröbak m.m. Väl framme vid resmålet njöt vi av god mat, trevligt sällskap men dessvärre dåligt väder... I alla fall har vi ännu en gång firat syttende mai och vi har haft det kjempe-morsomt!
Ikväll har jag, mamma och pappa varit i kyrkan (!) Syster J hade konsert med kören, och det var riktigt avslappnande att sitta där och lyssna på fin musik!

Nu är det dags att runda av onsdagskvällen, med lite soff-liggande =)
// Ha det gott, både stort och smått!
Kram Susanne

Kusinerna åker bil =) (L tyckte inte det var lika kul som H)


Jag gjorde några påsar som jag hade med på bröllops-visningen, ganska enkla...

kul...

... att hela sidan får ett felmeddelande, när jag har laddat upp säkert 20 bilder och en massa text... F-bannade, j-a s-it!

Annars har jag det bra! Jag jobbar mest, men vi har även hunnit med att göra om mycket hemma, utsidan är på agendan just nu och vi är såååå nöjda. VV har lagt asfalt och sambon har lagt marksten/mursten och det blir jättefint! (jag själv har faktiskt jobbat/lagat mat/varit barnvakt/satt potatis) =)
Före:                                                       Under tiden:                                               Efter:
                                                                

Annars har livet sin gilla gång... Men jag har faktiskt pysslat en hel del. Här kommer att urval av de kort jag gjort, dels bröllopskort till visningen vi hade i kyrkan, även kort jag gjort om till gratulationskort:
    

     

Det känns riktigt roligt när man har åstadkommit en del, men ändå känner jag inte att den ordentliga inspirationen har infunnit sig än... Kan ju bero på att man har en del annat att tänka på också!?

Hoppas att ni har njutit lika mycket som vi har gjort idag, en strålande fredagkväll!? Nu ska jag sova (börjar 07,00)

Kram på er!
// Susanne

Jag är jättedålig på att uppdatera...

Hej alla glada!

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med allt från jobb till stenläggning... All ledig tid har utnyttjats i sängen, sovande som en stock!
Jag kommer att uppdatera med bilder väldigt snart!
Jag vill i alla fall passa på att tacka för presentkortet jag fick av alla goa tjejer i studiecirkeln! Det värmde ordentligt, jag hoppas även att vi kan starta upp en ny cirkel när höstmörkret faller på!?

Sköt om er så länge!
// KRAM

RSS 2.0