sjukdom och annat ÄCKEL!

Då var vi hemma igen...
Kom hem med lillen igår eftermiddag, han klagade nästan direkt på att han hade ont i magen. 3 sekunder senare är katastrofen ett faktum... Kräks ÖVERALLT! Bordet, mig själv, honom, golvet och stolarna. Han hade liiiite mer än bara ont i magen.
Efter att vi torkat o fixat kom pappan hem o jag drog iväg på pyssel. Han ringer efter ett tag och ber mig att komma hem istället, då har H kräkts överallt, badrummen, sovrummet, vardagsrummet mm. Fy fasen vad jag inte tycker om mag-sjukan! När jag kom hem så fortsatte han ett tag till, ända tills han bara krampade och föll ihop, det fanns ju inget kvar att få upp, stackarn! Man vet ju hur det är, när magen vill fortsätta kräkas men det finns inget innehåll!
Bara att ringa F-kassan oh få VAB.
Idag blev det lite fluffigt grädde på moset.............................. VI HAR LÖSS OCKSÅ!!
Dra åt h-vete vad äckligt!!! Jag hittade 15 st. i mitt hår och 1 ynka på H. Så luskammen och medlet åkte fram, kanske skönt att få allt på en gång, eller?! NOT!

Nu orkar jag inte skriva mer, hör av mig igen!
Sköt om er, ni lus och magsjuke-fria!

// Kram Susanne

Hemma idag och i morgon

Nu är vi hemma och hostar/snorar/nyser... Inte så väldigt kul faktiskt, men det går väl över!?
Igår fyllde storasyster år, GRATTIS!
Idag fyller hennes yngsta dotter år, GRATTIS!
Och framför allt: U och S fick i natt en liten dotter som är jättefin, GRATTIS!!

Var hos Anna efter jobbet igår och skulle bara köpa en limpenna, men jag kom hem med lite papper(som jag alltid köper), ett nytt fint alfabete (som va jättebilligt och som ni ser på det röda kortet) och självklart limpennan då...
Igår mådde jag sådär, men jag orkade scrappa lite i alla fall
och här är resultatet:nån som vet?

Har försökt att "jula" till bloggen, men jag får inte bort den rosa hjärt-bården... Vet nån vilken html-text jag ska leta efter för att ändra färgen på den?

// Susanne

Nya kalla tider

Slappar i soffan medan H sover, kan det bli så mycket bättre? :-)
Pysslar jättemycket nu, ska ju vara med på julmarknaden vid Ö:a Fågelviks kyrka på Lucia, så det skapas som aldrig förr. Det är helt underbart att skapa jul-saker, alla fina färger, allt glittrigt glitter, mums för själen!
Har precis lagt en order på en sån här:

Det blir så jäkla snyggt med embossade detaljer. Hittills har jag haft en varmluftspistol från Biltema i min ägo, men det är jättebökig att handskas med och helt ärligt funkar den bäst till att bränna bort färg på en gammal skänk eller nåt. Blir liiiite varmt när man ska värma lite pulver på ett papper... Kunde jag ha räknat ut från början, men den va ju så billig...
Här kommer lite bilder på det jag har skapat på sistone:

  
  Nu har lilla hjärtat vaknat, så det blir lite lek nu!
Sköt om er!

// Kram Susanne

RSS 2.0