Ny vecka

Äntligen måndag igen... eller?!
Jag mår aldrig så dåligt över måndagar, eftersom jag alltid är ledig då =)
Torsdag, fredag lå jag nerbäddad här hemma, genomförkyld och ont överallt. Jag mådde dåligt men jag tror ändå inte att allt har "kommit ut". Bara att vänta antagligen....
På lördagen var vi 6 tjejer här hemma som drack goda drinkar och såg på "Sex and the city-filmen", det var riktigt trevligt! Läser ni detta; jag gör gärna om det igen!=)
Lillen sov hos farmor i helgen, så på söndagen tog jag och pappan en långpromenad, utan vagn!! Det var längesen! Sen monterades det en ny matstol till H, gissa om han blev glad när han kom hem. Farmor har nog kört slut på honom, idag vill han bara dricka saft och kolla på katten Gustaf =)

TÄVLING
klicka på bilden så kan du läsa merHa det bra!
// Susanne

Början på något dåligt...

Idag är vi lediga och jag kände direkt i morse att något var på väg... En huvudvärk som bara eskalerar, nästäppa som bara blir värre + att jag har värk i hela kroppen. Kan det va den årliga förkylningen som knackar på dörren!?
Vi var ju tvungna att gå ut och skotta fram bilarna i alla fall, den här vintern blir bättre ialla fall, eftersom vi nu har asfalt och sten på framsidan. Förut har det varit riktigt tungt att skotta, när det har legat lös-grus överallt, men idag gick det riktigt lätt. Nåt bra med det... Men när vi sen skulle gå in så var jag så orkeslös så jag knappt tog mig uppför trappen... H bad till och med om att få gå in igen =) Men jag vet att det bara beror på att han har  upptäckt nåt nytt....... "Katten Gustaf" Snacka om att vi är trött på den katten, det räcker med ett par tusen gånger kan jag säga!
I morgon ska jag försöka dra mig iväg till jobbet, trots den pågående sjukan, och i morgon kväll startar äntligen Maria-juntan igen! Det ska bli så skönt att ha 1 gång i veckan med pyssel/fika/skvaller igen!

Vi hörs snart igen!
// Susanne


Livet rullar på

Det är ett tag sen sist...
Jag skrev att jag skulle uppdatera med lite pysselbilder:
Julmarknaden vid Ö:a Fågelviks kyrka:
  

Lite julpyssel:
  

Nyåret firade vi hos vännerna B-I, J med familj och lite annat trevligt folk =) Väldigt god mat och dryck, vi passade även på att fira "rysk julafton" =) Tyvärr blev det bara jag och sonen som gick dit, pappan var hemma och var lite risig. Första gången på 11 år som vi inte firade tillsammans...

Happy new year

 

Den här veckan har jag varit hemma med lillen. Han har hostat, haft hög feber och varit allmänt slö och orkeslös. Han hostar fortfarande mycket, men jag hoppas han piggnar till.
Dagens fråga:
- Mamma sitter på toa och H kommer in när jag ska spola
-"Mamma... Får jag se bajs?"
- "hmmmm, nej!!!!!"
De är ganska rakt på och gulliga de där små liven...

Idag blev vi medbjudna ner till Väner-kanten av B-I med familj. Där grillade vi och barnen lekte, det var underbart att komma ut i solen, och H mådde nog gott av det, trots att han gnällde och protesterade en del. Tyvärr blir ju hostan bara värre när man kommer in i stugvärmen igen, så det var tufft att få honom att sova middag efter det, men nu sover han gott!

Underbar januari-utflykt:
 

Nu ska jag käka lite middag!
Syns snart igen!
// Kram Susanne

RSS 2.0