Hemma igen!

Har ju tillbringat hela helgen i det andra hemlandet...
Resan startade med hällregn men med lagom trafik mot Åmot Modum i Norge.
Vi trodde redan nu att vi får tillbringa en heldagsfest i regn och rusk, men ack så fel vi hade....
På lördagen vaknade vi av en stickande SOL och många +-grader =)
Vi började vid 12 med pölse og lompe med tillhörande pils =)
Sedan var det dags att hitta en partner med lika långa ben.... för att spela par-fotboll, vi blev ihopbundna runt lår och anklar och sedan skulle vi förska samsas och spela fotboll.  Det skojades lite om att vi systrar åkt till Norge utan våra män, och kommer hem med blåmärken på insidan av låren... hi hi hi
Efter en välbehövlig paus med dryck och mellanmål spelades det "vanlig" fotboll, men jäklar vicken dålig kondis man har... I och för sig var ju jag jätteförkyld och det kändes som lungorna var stora som på en bärfis, men ändå....
Mellanmål igen, sedan klassikern brännboll, vilka vann då....... SVERIGE!!! Vi fick äntligen vår revansch från förra släktfesten!

Sedan skedde en förvandling från svettiga, illaluktande idrottsmän, till parfymdoftande prinsar och prinsessor =) Vi satte oss vid fint, dukade bord och god mat/dryck. Jag och R som hade vår födelsedag dagen innan, blev firade med rosor och en varsin flaska gott vin!
Kvällen bjöd på många goda skratt och en hel del härliga danser... =)

Jag mådde ju inte helt bra så det kändes att jag inte var mig själv helt och hållet + att vi verkligen hade tagit ut oss fysiskt under dagen!
På nästa släktfest, som jag och syrran tog på oss att ordna, kommer vi antagligen bara att ha en schack-turnering och kanske en Yatzy-cup..... ha ha ha

Här kommer lite bilder från kvällen.
Ha en bra Midsommar
// Kram Susanne

Par-fotboll  

Svenska Mästarna  

Let´s twist again...  

Födelsedag och förkylning...

Sen sist har vi haft det fullt upp med bara jobb och barn... Det är så ibland =)
Norge-resan med mormor och H var alldeles underbar, fint väder och härligt sällskap. H trivdes som fisken i vattnet och gav nästan inget motstånd på hela helgen!
I eftermiddag drar släkten iväg till Norge igen, för en släktfest som varar hela dagen och natten i morgon, ser verkligen fram emot det! Tyvärr så har jag dragit på mig en jätte-förkylning och mår sådär + att jag fyller år idag =( Men, det blir väl bättre!?

Nu ska jag packa vidare och lämna över lillen till famor!
Ha det gott!
// Kram Susanne

http://www.stalvik.com/Svenska/faktasvnorge.htm


 

RSS 2.0