Ny vecka

Äntligen en ny vecka, önskar bara att de inte skulle gå så fort!
Helgen har varit bra, pubkväll på fredagen och det var jättetrevligt!
Resten av helgen har vi bara varit, med ett avbrott för lite jobb på söndagen, firade svärmor efteråt med god mat =)
H har fått sin sista dos av penicillin idag, men vi ska till doktorn idag, så han får titta så inte inflammationen är kvar!

Lite roligt: (väldigt torrt...)

Vet du hur du ser att en bil är från Finland?
.......... på finishen..........

Vet du hur du ser att en bil är från Turkiet?
..........på vindruteturkarna..........

Vet du hur du ser att en bil är från Jamaica?
..........på reggae-streringsskylten..........

HA HA HA HA, jag har väldigt torr humor ibland =)
// Kram Susanne

Nu är det fredag =)

Skönt med helg, och jag ska starta den med en pub-kväll idag =) Mariagårdsgänget ska äta god mat och ha det riktigt trevligt! http://www.irjastreiffert.se/alfabetet.htm
Lillen verkar bli bättre nu i alla fall, första natten utan hosta! Jippi, man kanske kan få göra en hel arbetsvecka nu!
Hoppas bara medicinen har gjort sitt, får nog gå till doktorn till veckan igen, och kolla så att inflammationen är borta.
Idag ska vi i alla fall bara mysa och njuta av fredagen!

Denna box gjorde jag till lilla J´s dop:


Ett beställningskort som skickades utomlands =)
 

Nu blir det smörgås-tajm här. Ha en riktigt skön helg allihop!
// Kram Susanne


*** Jag tror minsann våren är här ***

Hej hopp!

Vad jag älskar den här årstiden, förutom att det luktar tinad hundbajs överallt... Det är så härligt när gruset kommer fram på gatorna, det knastrar så gôtt under skorna! =)
Det hade ju varit härligt att kunna gå ut och leka, men vi har hållt oss inne nästan hela veckan. Var hos doktorn med H igår, öroninflammation IGEN! (fast "bara" i ena örat den här gången...) Penicillin igen =( Kom på ett nytt knep den här gången "skjuts" in med medicinsprutan i hans mun och sen en rolig mugg med cola light i. Då går det hur bra som helst! Inte det mest nyttiga, men vad ska man göra!? Annars har vi kunnat blanda medicin i en burk med yoghurt, men nu vill han inte äta, så då får det faktiskt bli så här!

I tisdags var det pyssel på Maria-gården, trevligt, och jag gjorde ett dopkort, som jag inte kan visa än! Vi fikade och planerade för en pub-kväll i morgon, det ska bli såå kul!!

Igår var det pyssel med VSSS, men jag orkade inte åka dit, kände mest för att vara hemma så vi tog en promenad istället!

Nu ska jag skölja ur hårfärgen!
// Kram Susanne


"öron-barn"

*~V A B~*

Då var vi där igen... Lille H har 39,7 graders feber och har haft det i ett dygn nu. Tät i bröstet, lite snorig och en riktigt härlig hosta. Det är inte kul när de små är dåliga, man känner liksom en vanmakt, man försöker hela tiden tillgodose deras behov, men inget är riktigt riktigt bra. Äter dåligt, dricker dåligt och vill helt plötsligt inte ta nån medicin. Medicin är aldrig problem annars, men just idag när han behöver det så passar det inte att ta den=(
Provade att ta tempen igår kväll, på "det vanliga sättet", insåg då att vi var tvungna att sticka till stan och köpa en öron-termometer! Det rekommenderas!

Annars så har det varit jobb hela helgen och försök till att umgås mellan arbetspassen.
Förresten: JAG HAR BLIVIT "MOSTER" IGEN! I lördags föddes det 5 små ulliga valpar, varav en liten kille ska flytta in hos min syster med familj =)Gud, vad jag längtar!
Vi kommer aldrig aldrig att glömma älskade Bonzo, men livet fortsätter och vi längtar efter den lille valpen och att de små ska få lära känna honom. H tyckte att han skulle heta Lasse... vet inte om det blir så att de döper honom till det =) Sen berättade H för pappa att
-"mamma har köpt ny vovve till moster Jesska" (som han uttalar hennes namn) Lite gulligt faktiskt, han pratar om Bonzo rätt så ofta och gillar att titta på bilder av honom, så tänkte han efter att jag berättat för honom om en "ny vovve", att jag hade varit snäll mot moster och köpt en ny....lilla sötnosen.
Nu ska vi slappa lite och sköta om en sjuk liten kille!
Ha det friskt och bra!
// Kram Susanne

BONZO:

blä

Gör ett litet uppehåll, ligger hemma och är lite dålig...
Ont i huvudet, snorig och nyser mest hela tiden, jättetråkigt =(
Uppdaterar med lite bilder inom kort!

// Kram Susanne

RSS 2.0