*** Man mår gott av solen ***

HEJ HEJ!

Nu är det glest i bloggandet känner jag... Det händer nåt varje dag och veckorna bara går... =)
Men håll med om att man mår sååå gott av solen!! Underbart!

Förra helgen kom nya familjemedlemmen hem; lilla ACKO flyttade hem till lillasyster och hennes familj =)
Han är en helt underbar liten smålandsstövare, som är släkt med vår saknade BONZO. Han är pigg, tuff och har ett gott självförtroende. Han går ut på upptäcktsfärder och springer fram till en när man kommer dit (H är fortfarande lite avvaktande, han är ju en busig valp som vill lukta och busa...) Han kommer att vara så älskad och v hoppas att han får vara kvar i familjen i många år framåt!

Bonzo - älskad & saknad                                                       Acko - älskadJag har gjort några beställningskort, och även visat prov på att man kan göra fina blomsterarrangemang alldeles själv:

   

Idag bär det av till Norge! =) Jag, lillen och mormor ska ta en kortsemester, och det ska bli så roligt! Självklart ska vi ju fira Nationaldagen i landet i väst!
Häromdagen köpte jag en ny digitalkamera, kan säga att det inte var en dag för sent... Säljaren i affären skrattade lite återhållet när jag förklarade vad jag hade idag och förklarade "snällt" att alla annat är bättre än det jag har idag.... hi hi hi

Klicka för att se större bild

Ha en riktigt härlig helg!!

Nå drar jeg til Norge og skal ha en nydelig miniferie! =)
// Klem fra meg!

En go helg är snart avslutad

En härlig och ledig helg är snart till ända, men den har vart go =)
Valborg tillbringade vi hos B-I med familj, vi grillade och myste men tyvärr kom vi aldrig iväg o kollade på brasan... det blev liksom inte av...
På lördagen stack vi iväg till Granngården och fick bra tips om vad man ska tänka på när man nyanlägger en gräsmatta, bra tips! Vi köpte även impregnering till altanen- vi kan verkligen rekommendera Dulux Impregnering, vi är såååå nöjda med resultatet + att det var väldigt enkelt att bara spraya på medlet!
 Grill-premiär blev det igår med grannarna, men guuud va gôtt det är! =)
Idag var vi på Motor-salongen på LLA, det tyckte H va spännande, men han sa:
" mamma, här får inte lally-bilen köra, inte i stan" (de provkörde rallybilar på parkeringen...) Gulligt men samtidigt lite lill-gammalt ;-)

Bild på några nya kort får ni om ett par dagar, jag vet inte om det ena har nått sin mottagare än, och det vore ju tråkigt om hon får se kortet på min blogg först...

Ha nu en riktigt härlig vecka, det ska jag ha! Och jag ser verkligen fram emot lördag, då flyttar lilla tussen hem till syrran, vi längtar så efter honom!
// Kram Susanne

Dulux Spraybara Terrassbehandling

RSS 2.0