Idag har varit en mysig dag! Började med j...

img_7352 (MMS)

Idag har varit en mysig dag! Började med julmarknad, vi fick besök av en kör som sjöng jättefint, alla fick nog julstämning!  Försäljningen gick sådär, så är det någon som vill handla så har jag ett antal askar/boxar, flaskor med hemgjord glögg, tändsticksaskar, ramar och ljuskoppar till försäljning! Perfekt julklapp eller present till nån som har det mesta! Jag mailar gärna bild om ni vill, hör bara av er! I eftermiddag spelade vi spel och åt julmat i skenet av 1:a adventsljuset! 


Kvällens, eller jag menar nattens sista as...

img_6460 (MMS)

Kvällens, eller jag menar nattens sista ask är tillverkad!  Jag tyckte jag var förberedd den här gången, men ändå stressar jag in i det sista... Julmarknad i församlingshemmet vid Ö:a Fågelviks kyrka, på söndag 12-16! Ni kommer väl!?


Vad härligt det är med våran junta, här ta...

img_9617 (MMS)

Vad härligt det är med våran junta, här tar vi verkligen upp allt mellan himmel och jord! Skönt att bara träffas o mysa tillsammans-tack för att ni finns flickor! ;-) Idag har jag pysslat och den här burken blev jag så nöjd med, härlig känsla!


Härligt med lite tid  "Slängde" ihop en ä...

img_9566 (MMS)

Härligt med lite tid  "Slängde" ihop en äppelglögg med stjärnanis på morgonkvisten. Blev lite rädd bara, för hel stjärnanis ser ut som en stor spindel... Jag började nästan få tvångstankar, men nu börjar jag vänja mig!  Jag har så mycket att förbereda inför både julmarknad och 1:a advent, men med ett par djupa andetag ska det nog lösa sig! Julen är trots allt väldigt mysig! Ha en bra dag, det ska jag ha!


En tvål-påse till!

img_9301 (MMS)

En tvål-påse till!


Nu är jag på väg tillbaka, men förkylninge...

img_8781 (MMS)

Nu är jag på väg tillbaka, men förkylningen verkar ha bytts ut mot tandvärk  Inte så illa än, men det blir säkert värre... Blä för tandvärk!! Pysslade lite ikväll i alla fall! Jag har gjort egna tvålar och sen dekorerat "toppen" på påsarna! God helg alla! 


Hemma efter en mysig kväll med Mariajuntan...

img_6807 (MMS)

Hemma efter en mysig kväll med Mariajuntan, känner mig "helad" som vanligt!  Tyvärr börjar jag bli riktigt förkyld.. Snuva, nysningar och en ordentlig huvudvärk, så i morrn blir jag hemma! Lyckades i alla fall pyssla några beställda boxar och lite till Julmarknaden vid Östra Fågelviks kyrka 28/11, ni kommer väl!? Snuviga hälsningar från mig!


Dags igen... Sitter just nu och väntar på ...

Dags igen... Sitter just nu och väntar på ombesiktning nr. 2! Lillen var ett öronbarn med massa inflammationer och spruckna trumhinnor, sen drygt 1 år tillbaka är han opererad. Nu väntar vi med spänning om det ser bra ut. Lillen själv håller en mindre konsert i lekrummet intill, de övriga i väntrummet bara ler =)


Det är allt härligt med höst! Speciellt så...

img_6807 (MMS)

Det är allt härligt med höst! Speciellt såna här kalla, soliga dagar! Tyvärr kunde jag inte vara med familjen när de myste ute i trädgården, nån måste ju jobba också.. Häromdagen hade vi en mysig pysselkväll hemma hos mamma, jag och mina systrar. Det blev lite pyssel, men desto mer skratt! ;-)


Nu är det gjort... I helgen drog vi iväg f...

img_6807 (MMS)

Nu är det gjort... I helgen drog vi iväg för att göra Ullared! Parkerade utanför Gekås vid 11 på lördagen, kön vi möttes av var något av det värsta jag sett... 2,5 timmars kö in, ihärdigt shoppande/krockande/letande för att avsluta med 1,45 kö ut!! Trots detta nästan alla klappar klara =)


RSS 2.0