En liten penga-förvaring till ett blivande...

img_6807 (MMS)

En liten penga-förvaring till ett blivande brudpar. Gjord till kompisar som ska på bröllop. Ikväll finns jag på Mariagården på juntan, detta gör vi varje tisdag 18-22. Vi är ett gäng mammor som träffs, vi pysslar, fikar o pratar. Hur mysigt som helst! 


Jag: "når du upp i garderoben och kan hämt...

img_6807 (MMS)

Jag: "når du upp i garderoben och kan hämta ett par strumpor?" Han: "jag tror inte det... Men mamma, jag kan prova, för jag är ju 4 år och jag har en hand- då kanske jag når. Och du... Jag kan ju stå på tå också!" Vips så kom han stolt med ett par strumpor i handen! =)


Vad härligt det är med hösten, när kylan b...

img_6807 (MMS)

Vad härligt det är med hösten, när kylan biter i kinderna medan solen strålar! Familjen på upptäcktsfärd genom en dunge av vass!


Pyssel... När man är hemma flera dagar så ...

img_6807 (MMS)

Pyssel... När man är hemma flera dagar så måste man hitta på nåt att göra! Jag och lillen fixade till en låda där han kan förvara alla sina saker från "Bilar". Klippte ur en massa bilder på polarna och limmade på locket! Han är jättenöjd!


Äntligen är man igång med julpysslet! =)

img_6807 (MMS)

Äntligen är man igång med julpysslet! =)


Otur Höjden av otur... Lillen har dragit p...

img_6807 (MMS)

Otur Höjden av otur... Lillen har dragit på sig en dunderförkylning, som kommer ut genom ögonen, näsan o halsen. Det hostas, snoras och nysningar i hela huset! Till råga på allt fixade vi den lilla touchen... Han har även Borrelia! 10 låååånga dagar med äcklig Kåvepenin! Blä!


Skönt när de vill välja själv... 4-åringe...

img_6807 (MMS)

Skönt när de vill välja själv... 4-åringen valde plättar med sylt o grädde igår, men idag slog han till på... Pannkakor med ananas (!!) I och för sig förstår jag honom, det är skillnad på plättar och pannkakor, men med ananas!!??


Den klämda tummen gör fortfarande ont... V...

img_6807 (MMS)

Den klämda tummen gör fortfarande ont... Var hemma med farmor 1 dag och med mig 1 dag, båda dagarna gjorde vi studiebesök på dagis. Hampus sa, efter olyckan, att han ALDRIG skulle till dagis igen, så vi var bara tvungna att gå dit! Tyvärr var en av hans bästisar inblandad, men nu är det bra igen ;-) Scrapmässa i Karlstad i morrn, jippiii!


RSS 2.0