Inte kul... Fick ett samtal från dagis, p...

img_6807 (MMS)

Inte kul... Fick ett samtal från dagis, på vägen hem. Lillen hade klämt tummen riktigt ordentligt, i en dörr!!! Alla vi som har gjort det, vet ju hur j*a ont det gör... Stackars liten plutt, nageln är helt blå, svullen och blodig (tur att det blöder) Nu har jag smugit ner Alvedon i glassen, lindat och smort! Hoppas det slutar att göra ont snart!


Trevligt dag i Väse! En bild från den tre...

img_6807 (MMS)

Trevligt dag i Väse! En bild från den trevliga Bymarknaden i Väse. Tillsammans med görduktiga Jolin (www.jsdesign.se) gjorde vi vårt bästa för att tillfredsställa alla trevliga besökare! (mina varor i flrgrunden) En marknad som innehöll det mesta, jag hoppas den återkommer! Nu har jag värmt huset med första brasan för i år, och tror att jag tar och lägger mig... Tack alla för att ni kom!


Hampus: " mamma, vet du vad jag ska bli n...

img_6807 (MMS)

Hampus: " mamma, vet du vad jag ska bli när jag blir stor? Neej, vad då? .. du vet en sån där som har alla verktyg och som lagar allting med dom". Vet verkligen en 4-åring vad han vill bli, för det är ingen i det här huset som går omkring med en  massa verktyg, och lagar allting..


Några till... Innehållet är hemgjord citr...

Några till... Innehållet är hemgjord citrondricka!


SMS-inlägg


Lite saftflaskor

img_6807 (MMS)

Lite saftflaskor


Ätbart! På lördag är det dags för Bymarkn...

img_6807 (MMS)

Ätbart! På lördag är det dags för Bymarknad i Väse! Vi är flera som känner varann, som ska stå och sälja saker. Jag säljer lite blandat; ramar, citrondricka, marmelad, ljuskoppar, fågelbad mm. Det ska bli riktigt kul! Lördag kl. 11 vid en butik som heter Då och Nu, i Väse. Välkomna!


Äntligen!!! 4-åringen är nu godkänd ef...

Äntligen!!! 4-åringen är nu godkänd efter en återbesiktning ;-) Idag gick det hur bra dom helst, att genomföra allt som Kerstin ville (med bara en liten muta...) I helgen var det Ladies Night och det var jätteroligt, tack flickor för en kul o lyckad kväll! Vi fick dessutom skjuts med några Sunne-raggare... =)


Måste berätta.. Hampus: "mamma, om inte du...

Måste berätta.. Hampus: "mamma, om inte du slutar att säga sluta nu till mig, då flyttar jag! Då får du bo här själv!" Who's the boss in our home?


Äckligt igen.... Nu går det springmask på ...

Äckligt igen.... Nu går det springmask på dagis också, vad trött jag blir!


Hampus från baksätet i bilen igår: "mam...

Hampus från baksätet i bilen igår: "mamma, nu kan jag namnet på det där djuret som åt blod i mitt huvud" Jaha, svarar jag, vad är namnet då? "fästmu"... Hihihiii, lilla äksklingsgubben, det va nästan rätt! (fästing, reds. anm.) =) Gött med barn!


Uäck Vad äckligtäckligtäckligt det är...

Uäck Vad äckligtäckligtäckligt det är med fästingar!!! Speciellt när de sitter i nacken på min son... Det kliar över hela mig just nu. Tur att pappan va hemma, annars hade jag fått ett nervöst sammanbrott!


Vår eller?! Den här lilla godingen bestäm...

img_6807 (MMS)

Vår eller?! Den här lilla godingen bestämde sig för att dyka upp nu(!?) Nästan lite vårkänsla över det. Ärligt talat, blir det inte riktigt bra bilder med min Iphone?!


Stolt

Nu blev jag riktigt stolt över mig själv =) Lyckades mixtra med koder och fixa till ett eget collage på bloggen! Och jag höll inte på speciellt länge heller! *klappar mig själv på axeln*
I morgon dunkar jag mig väl i ryggen, för då ska jag ändra färg/form/stil på texten, wish me good luck!
Välkommen i alla fall till min "nya" blogg!
Kram på er alla som jag tycker om! ;-)

SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Jag har pimpat fotoramar =)

img_6807 (MMS)

Jag har pimpat fotoramar =)


Att gå på 4-årskontrollen känns lika p...

Att gå på 4-årskontrollen känns lika pirrigt som att besikta bilen... Går den igenom? Får man en 2:a som man måste åtgärda? Över "normal"-kurvan i både längd och vikt (vad är eg. normalt??), vägra syntest, vägra hörseltest och huka sig vid väggen för att slippa bli mätt. Vid vågen kan man sträcka ut benen åt varsitt håll för att slippa stå på plattan. När man ska rita en gubbe kan man istället rita en stövel (!?) Det blev ombesiktning...


Puuh

img_5249 (MMS)

Puuh


Kontroll... I morgon stundar 4-årskontrol...

Kontroll... I morgon stundar 4-årskontrollen och med kallelsen fick vi ett "formulär" att fylla i. Är det någon som vet om det är kuggfrågor?? "Är din 4-åring svår att hantera ibland"? "Hur ser matvanorna ut med godis, mellanmål och fika"?"Hur ser vanorna ut med tv-tittande"? Vad ska man svara på detta??


Paff... Ville köpa nåt till storasyster ...

Paff... Ville köpa nåt till storasyster som tack för hjälpen med hobbyrummet, men visste inte vad... Jag bestämde mig för att skicka blombud till hennes jobb. Gissa om hon blev paff!? =) Idag har jag invigt rummet med lite målande av ramar och sonen ville vara med, efter ett tag säger han; "men mamma, nu är det ju stökigt igen!" Snacka om att även 4-åringen gillar ordningen som blivit! ;-)


RSS 2.0