Helgen är snart över men jag tror minsann ...

img_6993 (MMS)

Helgen är snart över men jag tror minsann våren är här!? Kanske lite kallt än, men ljusare ute!  Sambon trodde jag försov mig i morse, men med så moderna telefoner som vi har så ställer de faktiskt om sig själva... Lite bryskt men vaken blev jag! Var på dop igår och fick se klänningen hänga, tog en bild och vips så blev det nästan som att se på en tavla! =)


Idag har det hänt saker, både bra och dåli...

img_4166 (MMS)

Idag har det hänt saker, både bra och dåliga... Lillen vaknar av att det killar i ena örat (han är ju ett opererat öronbarn). Han petar i örat och får ut "smuts", som visar sig vara blod. Han blöder alltså ur ena örat utan anledning. Får komma akut o båda rören sitter på plats, så ingen förklaring finns. Får antibiotika att droppa i öronen och hoppas på att det blir bra. Stackars vår älskling =( Jag har också bakat underbart gott surdegsbröd! Puss o god natt! =)


Kul med ärligt omdöme... Provade mina inte...

Kul med ärligt omdöme... Provade mina internet-köpta glasögon hemma i hallen och säger lite halvhögt: "men, jag ser ju ut som en uggla..." Då säger 4-åringen högt från rummet bredvid: "Jaa mamma, jag tycker också du ser ut som en uggla" Hur tolkar man det ärliga svaret!? Kan tillägga att samma 4-åring senare på kvällen istället sa: "jag tycker att du passar i dom och du är fin!" Kärlek =)


Fika ute smakar bäst när solen är framme, ...

img_5442 (MMS)

Fika ute smakar bäst när solen är framme, vi riktigt hör hur det töar! Vårkänslor!!


Scrappad plånbok! =)

img_2036 (MMS)

Tyvärr blev det lite dålig kvalitet på bilderna, men ni kanske ser att jag har scrappat en plånbok! =) Det ser ut som blankt och fint skinn, men det är faktiskt papper. Jag har först stämplat hela ytan med genomskinlig stämpeldyna, hällt på Clear embossingpulver och till sist värmt allt med värmefön! Jag tyckte att det blev coolt, detta är till en 50-åring, inuti ligger ett presentkort! (förresten... Min lilla prins hade scharlakansfeber! Önskar att sjukvården lyssnat på mig!!!)


"Plånboken" öppnad!

Visst skulle det vara roligare att ge bort ett presentkort i den här fejkade plånboken!? =)


Adressen!?

Ooops, adressen till nedanstående bloggcandy ramlade visst bort, här är den:
http://smautbrott.blogspot.com/2011/03/ar-ni-sugna-pa-en-blogcandy.html
(jag vore verkligen värd den vinsten nu... hihiii )


För övrigt så kör vi på den gamla trenden "sjukstuga deluxe".
Lillen har i 4 (!!) dagar haft runt 40 graders feber, och idag kom även sambon hem med feber :-/
Har ringt runt till varende telefonnummer inom landstinget idag och fått NOLL hjälp.
Vårdcentralen "kunde inte ta emot oss"... Rådgivningen säger att vi ska ta en spruta och spruta in vätska i munnen på honom och kolla så han kissar. Vi ska även återkomma om det inte blir bättre, vilket var anledningen till att jag ringde igen . d e t  h a r  i n t e  b l i v i t  b ä t t r e!! Varför kan vi inte bara få komma till en läkare som kollar vad som är fel!? Ska ringa rådgivningen ikväll igen och få en jourtid. Sämsta tänkbara egentligen, eftersom jag då måste hiva ut honom kvällstid, för att sitta i ett väntrum halva kvällen. :-/
Varför ska det vara så svårt att få komma till en läkare, något är ju uppenbarligen galet. Snutten har fått kämpa i 4 dagar och det lilla hjärtat pickar snart ur kroppen på honom, kroppen kämpar ju som fasen för att bli frisk!
Så... nu har jag fått skriva av mig lite ;-)

Nu ska jag kämpa vidare!


En bloggcandy som jag vill vinna! =)

img_9232 (MMS)

En bloggcandy som jag vill vinna! =)


Inte sjuk!? :-/

Nu har jag skrytit över att lillen inte varit så allvarligt sjuk sen september, strödagar hit och dit bara... Precis då slår det till!!! Magsjukan förra veckan och igår kom febern och hälsade på. Toppnoteringen nåddes igår eftermiddag; 40,2 grader :-0 Eftersom han totalvägrar att ta medicin så blir man lite orolig, vi fick helt enkelt tvinga i honom Alvedon...Idag stannade termometern på 38,7 och det är ju inte jättebra med tanke på att febern brukar va som lägst vid den här tidpunkten! Återkommer med bild på allt roligt, vi var ju på scrapmässa i helgen o handlade mkt roliga saker! (+ en parkeringsbot jag fick på köpet) En utlottning ni kan vara med på: http://ljuvligtlantligt.blogspot.com/2011/02/utlottning.html Ha en bra dag!


RSS 2.0