Hej igen!

Vilken alldeles underbar dag det är idag! Tyvärr börjar jag jobba kl.15, hade hellre varit hemma och lekt med Hampus faktiskt, men jobba bör man! =)
I måndags hade vi en trevlig studiecirkels-träff igen, alla är ju så duktiga! I början sitter alla uppkrupna i ett hörn; "jag kan ju inget, det kommer aldrig att bli nåt gjort för mig..." Åsså visar det sig att alla har jättebra fantasi och skapar som bara den! Tyvärr hade vi ett rejält man-fall, men jag hoppas att alla kan komma på måndag, då vi har "eget arbete"!?

Njut av vårkänslorna nu!
// Kram Susanne


Bilder från 25/2:

   
  

Här är ett kort jag gjorde till sambon, som fyller år!

Äntligen måndag snart

Nu har helgen tagit slut, men ingen fara, det är ju snart måndag och STUDIECIRKEL! =) Det är alltid lika kul när vi samlas på måndag-kvällarna, men jag måste medge att jag nästan alltid är jätte-trött när vi väl sätter oss ner. Men det är nog ett vanligt fenomen bland småbarnsmammor!?
I morgon har vi ett tema: "Vårkänslor", alla tolkar det fritt och jag slår vad om att det blir en massa fina saker gjorda av det!


På jobbet har jag det bra, men jäklar vad trött man är när fredagen kommer! Jag gjorde inte som alla andra efter sin mammaledighet heller, jag gick UPP i tid efter ledigheten istället... Men men, så är det när man vill vara en bra anställd =)


I fredags gjorde jag nåt som kanske inte är så vanligt...
Kusinen N fyllde 18 år och skulle ha förfest hemma, jag och syster J ville ju absolut våldgästa honom och hans polare, men inte på vanligt vis...
Jag klämde ner mig i en "naken-dräkt" föreställande en naken man............ med alla tillbehör som sitter på en man............... herregud, jag höll på att skratta ihjäl mig! Och det gjorde nog alla som såg mig, ett gott skratt förlänger livet! (jag förlängde nog livet med flera år)
Lillasyster klädde sig i en hemmgjord t-shirt med foton på N och kondomer m.m. hängandes på, runt midjan ett förkläde där det hängde ut en tygsnorre med kapsylöppnare på, men guuud vad hemska vi var (ganska omogna) HA HA HA HA
Jag kan säga att det var ganska uppskattat när vi dök upp på festen i alla fall. Vi hade skitkul och festade hela kvällen ihop med 18-åringarna, vi tog bussen med dom till stan, men de gick till Arena och vi "vuxna" gick till Harry´s, det kunde vi ha struntat i, för det var inte som det var förr. Kan tillägga att vi hade bytt om till vanliga kläder innan vi tog bussen till stan =) Vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll!

Ha det gott så länge!
// Kram Susanne

jag skäms...

Nu har det allt gått ett bra tag sen jag la in nåt nytt... jag skäms för det, mycket på grund av att vi redan har haft 2 träffar med cirkeln, och jag har inte laddat upp några foton (förrän nu) Förlåt mig!?
Jag har ju så alldeles extra fasansfullt för mycket att göra, tänk den som hade mega-mycket pengar och kunde välja hur mycket man skulle jobba! Nån som har tips på hur man kan bli rik?
Vi är i alla fall ganska rika här hemma, den lille godingen H gör oss så glada! =) Förra helgen började han faktiskt att gå (18,5 månad gammal...) ooops, lite sen, men han går ordentligt direkt så nåt bra var det med det!
H har ju alltid pratat mycket men jädrans vad det bubblar i honom nu, kan bero på att han börjat på dagis?! Jag lärde honom ett nytt ord häromdan: "FIS" ha ha ha ha haaaaa (lite omogen är jag) Fast när han sa det lät det "fsss" HA HAAAAAAA (ännu mer omogen) Jag har även lärt honom att svara "pffrtt" på frågan: " Vad säger pappas rumpa?" herreguuud va kul!!!! hmmm, allvarlig nu:

Här nedan följer några bilder från vår cirkel den 4/2 och 11/2:

Ha det riktigt bra, alla som jag känner och även de jag inte känner!
// Kram Fis-Susanne

4/2:
    
    

11/2: (tack för fikat Mamma & Elly!)
   
   
  
en etikett jag gjorde på beställning:

Mycket nu...

Hej!

Ett kort inlägg bara. Syrran T ville ha ett par bilder av det fina kort jag fick, så hon får de publicerade här i bloggen!
Annars så har det rullat på, äntligen klar med peniccillinet, men H är fortfarande rosslig och jag bävar för att doktorn kommer att säga att han fortfarande har lunginflammation =O (hoppas inte)
Jag jobbar och jobbar. Ska sätta mig ner lite längre tid och skriva en annan dag, idag har vi varit lediga och lekt med E och B-I, härlig dag för långpromenad!
Äntligen så startar vi vår studiecirkel! Kvällens tema är "Kärlek, älskling". Det ska bli kul!

Ha det gott!
// Kram Susanne

Nytt projekt

Efter inspiration från hänglar´s blogg (Anja Wellman, Tyskland). så har jag påbörjat en makeover på denna byrå. Byrån består av 2 st minibyråer fr IKEA som är ihoplimmade till en hög byrå. Denna har jag haft i badrummet och sen fick den flytta in i ett av barnrummen. Men nu ska den flytta in i mitt hobbyrum och fyllas med allehanda ting. Jag återkommer med bilder under arbetets gång. Men så här ser den ut just nu......
Trevlig helg//Therese


image152

image153


RSS 2.0