Tänk vilken tur man har... Storasyster för...

img_6807 (MMS)

Tänk vilken tur man har... Storasyster förbarmade sig över min brist på fantasi, hon var hos oss hela kvällen igår och hjälpte mig med hobbyrummet! ALLT gick vi igenom, papper sorterades, dekorationer las i lådor, band färgsorterades etc. etc! Underbart att få in nån med färska idéer på hur man kan ha det! Massor med förvaring är på plats, hyllor hänger på väggarna... Allt har verkligen sin plats nu och jag blir tårögd när jag kliver in i mitt HOBBYRUM! Men som syster sa, blev det; allt har sån ordning så man blir bara sittande och glo  =) Tusen tusen tack för all hjälp T!!!


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Vet ni vad... När mitt hobbyrum är klart...

img_6807 (MMS)

Vet ni vad... När mitt hobbyrum är klart, då kan jag lägga upp massor med bilder på allt jag pysslar med ;-) Trevlig helg!


En liten bit på vägen, men jag har inte hu...

img_6807 (MMS)

En liten bit på vägen, men jag har inte hunnit placera nåt än... Vilken tid allt tar när man måste montera ner, montera upp, hitta egna lösningar och köpa mer/köpa annat... Det tar nog ett par dagar till =)


Här ser ni vad jag roar mig med idag... Ha...

img_6807 (MMS)

Här ser ni vad jag roar mig med idag... Har varit på Ikea (med pappa som bärhjälp) och köpt bordsskiva, en hylla och lite förvaring. Sedan tidigare har jag köpt en stor och en liten Billy-hylla som ska få flytta in i mitt hobbyrum. Nu jäklar ska jag få ordning, mindre kul att sitta i köket och pyssla när jag har ett helt rum att va i... Tog en semesterdag idag, lillen är hos farmor och storgubben är på mässa, så ni som har sett mitt rum förut; NU ska det bli ett hobbyrum! Återkommer med fler bilder! Förresten... är det kanske en bra ide att äta också, inte bara jobba?


Visst är han underbar?! Denna vackra varel...

img_6807 (MMS)

Visst är han underbar?! Denna vackra varelse är jag stolt moster till!


Vad härligt det är när man bor så lantligt...

img_6807 (MMS)

Vad härligt det är när man bor så lantligt... Några meter åt ena hållet är det full bebyggelse, några meter åt andra så kan man ägna sig åt detta;


Bröllopstider En väninna gifter sig idag ...

img_6807 (MMS)

Bröllopstider En väninna gifter sig idag och jag fick uppdraget att göra ett kort till henne! Lycka till E och D!


4-åringen på klingande värmländska: " uh...

img_6807 (MMS)

4-åringen på klingande värmländska: " uhhh, va rä rägner ute nu ra".


Hej igen! Som ni ser på kortet nedan, så h...

img_6807 (MMS)

Hej igen! Som ni ser på kortet nedan, så har pyssel-lusten letat sig tillbaka! 2 personer har fått en varsin kopp i present, och jag tror det blev uppskattat! I morgon börjar vardagen igen, efter 5 veckors ledighet. Blir inte helt lätt att komma upp, men den känslan brukar försvinna snabbt ;-) Vi får väl se hur ofta jag hinner med bloggen, men nu har jag Iphone, så det är mycket enklare att mobilblogga! Ha det, tills vi hörs igen!


Ljuskoppar.

img_6807 (MMS)

Ljuskoppar.


RSS 2.0