Håret är kvar! =)

Håret är kvar! =) Alla pratar om det men vi klarade oss, en tjej råkade illa ut i Kristinehamns badhus när golvet sänktes i bassängen... Detta hände för ett tag sen, men jag och lillen ville prova i alla fall. Vi tog vår lediga dag och lekte och busade =) Men lite konstigt kändes det att trippa ner i cafeet i bara mässingen, den låg i entrén och alla andra var påklädda. Vet ej hur de tänkte där... Tror vi fick med oss en del baciller dock, vi är nedbäddade båda 2, men här är han nöjd:


Jag till vår kära 4-åring: "vi vuxna måste...

Jag till vår kära 4-åring: "vi vuxna måste också få göra egna saker ibland, speciellt om vi inte känner oss helt friska och pigga" 4-åringen: "nähä du mamma, då får bara du och pappa stå och laga mat eller kolla så att datorn funkar"! Jahapp, där ser man... Man får inte ha egen tid alltså!? ;-)


Underbara vinter! Allt snack om att det är...

img_9586 (MMS)

Underbara vinter! Allt snack om att det är för kallt är lite underhållande, om man kollar i kalendern så är det ju fortfarande en vintermånad! Jag tycker faktiskt det är ganska mysigt. Solen skiner, grilla korv i trädgården och en härlig promenad med vänner! =)


Jag hoppas att alla har en riktigt mysig a...

img_8833 (MMS)

Jag hoppas att alla har en riktigt mysig alla hjärtans dag! Vi har avnjutit en middag med lite överarbetade tillbehör =) och nu är det dags för gympa! Kram på er!


RSS 2.0