Inte mycket

Hej igen!
Vi har nu avverkat 7 dagars inskolning på dagis, och det går bara bättre och bättre =)
Visst.... H blir ju alldeles förtvivlad när jag säger Hej då och går, men det går snabbare över nu. Idag somnade han till och med i sin vagn, vid vilan! Bra gjort H!
Jag själv tillbringade dagen hos syster J, vars lille pojkspoling fortfarande var febrig, inte kul är man är så liten! Det visade sig att han hade halsfluss- då är det legitimt att vara gnällig och allmänt slö. Hoppas han blir frisk efter sin penicillin-kur!
I kväll ska hela lilla familjen åka till Bergvik en sväng, halva rea-priset på KappAhl, men är det nån annan som tycker likadant; det är jätte-dåligt med rea på barnavdelningen, i alla fall i H´s storlek (86/92) Trist tycker jag, för kläder behöver man om man har en 1-åring som bara kryper och som nu ska gå på dagis!
Förresten så vill jag bara berätta; Vår pojk är det goaste vi har, han e allt en riktig liten spjuver som vi bara avgudar! =) (man blir så här som småbarnsföälder, det bara kommer över en hur mycket man älskar de små liven!)

// Ha det bra och ta hand om varandra!
~*~ KRAM ~*~

Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja, det var ju tur i oturen att det var nåt med vår L så han får medicin o blir bättre!!
Dagis kommer gå bättre o bättre för H, det är nog mest jobbigt som förälder o se sitt barn ledsen.. Men när man gått har de riktigt kul o man själv kan aldrig riktigt uppfylla samma krav med lek o så hela dagarna, så det är bara kul o nyttigt för dem att vara där! Tråkigt med dålig rea... Ja, de små liven är allt bra goa! Kram på er!

2008-01-16 @ 14:50:27
URL: http://familjibusterud.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0