Pyssel

Vi saknar fortfarande Bonzo...


På sistone har allt bara rullat på, och gärna rullat i varann så man knappt har haft en stund över. Men mycket är roliga saker =)
Förra söndagen drog vi i väg till Åland på personalresa/fest, och det var riktigt kul! Tyvärr blåste ju höststormen in och det gungade riktigt rejält, avgången blev flyttad från 18.00 till 20.15, det var inte riktigt det vi ville höra, när vi precis kommit in i hytten... På ditvägen funkade det, vi hade ju lite "gung" i kroppen redan... Men jäklar vad det gungade vid frukostbordet på hemresan. Jag körde en mini-profylax för att försöka att andas mig genom våg-gunget, samtidigt la jag mig som ett frimärke mot väggen i vår hytt, och det funkade faktiskt! I själva verket ett riktigt bra tips!! Det var ju lite kul att åka på Cinderella, när vi bokade resan hade vi inte en aning om att kanal 5 skulle börja sända en doku-såpa som är inspelad på just Cinderella, kan tänka att min chef blev lite orolig ha ha ha, men inga problem, vi är alltid Maxi-mässiga ;-)

Idag har jag varit på Maria-juntan, vi var bara 3 stycken, men vi hade jättetrevligt med några roliga diskussioner, fika och pysslande. Idag fick jag faktiskt ihop 2 julkort och 2 tändsticks-askar, det har varit scrap-torka ett tag nu...

Ha det bra allihop, nu måste jag få min skönhetssömn!
// Kram Susanne

Kommentarer
Postat av: Tesa

Hello siss!! Kul att du uppdaterar!! Vill se bilder på det du gjort! Syns vi ikväll?? Kramis

2008-10-15 @ 11:18:42
URL: http://tesapysslar.blogg.se/
Postat av: cissi

vad härligt att ni hade kul i alla fall! träffade ni stammisen rut? :P.. hahaha.. ha det bra!

2008-10-16 @ 08:50:10
URL: http://cissiostlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0