*** Man mår gott av solen ***

HEJ HEJ!

Nu är det glest i bloggandet känner jag... Det händer nåt varje dag och veckorna bara går... =)
Men håll med om att man mår sååå gott av solen!! Underbart!

Förra helgen kom nya familjemedlemmen hem; lilla ACKO flyttade hem till lillasyster och hennes familj =)
Han är en helt underbar liten smålandsstövare, som är släkt med vår saknade BONZO. Han är pigg, tuff och har ett gott självförtroende. Han går ut på upptäcktsfärder och springer fram till en när man kommer dit (H är fortfarande lite avvaktande, han är ju en busig valp som vill lukta och busa...) Han kommer att vara så älskad och v hoppas att han får vara kvar i familjen i många år framåt!

Bonzo - älskad & saknad                                                       Acko - älskadJag har gjort några beställningskort, och även visat prov på att man kan göra fina blomsterarrangemang alldeles själv:

   

Idag bär det av till Norge! =) Jag, lillen och mormor ska ta en kortsemester, och det ska bli så roligt! Självklart ska vi ju fira Nationaldagen i landet i väst!
Häromdagen köpte jag en ny digitalkamera, kan säga att det inte var en dag för sent... Säljaren i affären skrattade lite återhållet när jag förklarade vad jag hade idag och förklarade "snällt" att alla annat är bättre än det jag har idag.... hi hi hi

Klicka för att se större bild

Ha en riktigt härlig helg!!

Nå drar jeg til Norge og skal ha en nydelig miniferie! =)
// Klem fra meg!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej Susanne!

Det är så här att vi har en smålandsstövare som är 10 nu och vi tycker att det är hög tid köpa en till nu!!! Så omdu vet någon som har eller ska på valpar gär na till sommarlovet i år så kan väl du skicka ett mail till mig och berätta!! :)Tack i förhand MVH Hanna ;)

2009-05-28 @ 15:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0